Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 05.12.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,312-krat

Veterani NK Trebnje organizirali prvi nogometni turnir

Že večkrat smo poročali o aktivnostih našega Nogometnega kluba Trebnje, ki ima iz leta v leto več članov. Njihovih 5 selekcij zelo uspešno tekmuje v tekmovanjih MNZ Ljubljana, kar je za otroške selekcije najvišje možno tekmovanje, čedalje bolj aktivni pa so tudi veterani.

Turnir Mirna Trebnje Novo mesto Elan Skupinska

Prvega turnirja so se udeležili veterani iz Trebnjega, Mirne in Novega mesta, nekateri izmed njih pa so v svojih najboljših letih igrali v 1. slovenski nogometni ligi.

Da je nogomet tudi v Trebnjem postal izredno priljubljen med otroci dokazuje dejstvo, da v najmlajši selekciji do 8 let redno vadi skoraj 30 otrok, kar je največ do sedaj in ta selekcija je tudi ena najštevilčnejših med vsemi klubi MNZ Ljubljana. Dobra konkurenca pa prinaša tudi dobre rezultate. Pod vodstvom strokovnih in licenciranih trenerjev sta tako selekcija do 8 let, kakor tudi selekcija do 9 let, postali jesenski prvaki v svojih skupinah.

Nogometna rekreacija tudi za »veterane« (starejše nad 30 let)

So pa v NK Trebnje zelo aktivni tudi veterani. Veteranska selekcija, ki vadi en krat tedensko na igrišču pri CIK (ob četrtkih ob 19.00 – vabljeni skozi celo leto vsi stari nad 30 let), se je odločila organizirati turnir med prijateljskimi, veteranskimi ekipami. V sodelovanju z veterani NK Mirna so na turnir povabili še veterane NK Elan oz sedanjega NK Krka iz Novega mesta in v soboto popoldan iz zvečer, 29.11.2014 se je na igrišču pri CIK odvijal turnir, ki je brez predhodne najave oz reklame, pritegnil k ogledu kar nekaj gledalcev. Vsi nastopajoči so bili navdušeni nad organizacijo trebanjskega kluba, ki je po turnirju organiziral tudi druženje s “kuhančkom”.

V Trebnje pridejo tudi nekdanji igralci 1. lige

Ideja o organizaciji veteranskih turnirjev je tako padla na zelo plodna tla in v trebanjskem klubu so se odločili, da bodo letno organizirali dva veteranska turnirja, ki bodo postali tradicionalni in sicer v času, ko mlajše selekcije končajo s tekmovanji in ko ostane več časa za ostale dejavnosti, to pa je v mesecu maju in novembru. Vse tri sodelujoče ekipe so obljubile udeležbo na naslednjih turnirjih, kot pa smo izvedeli, pa so udeležbo na prihodnjih turnirjih obljubili tudi veterani drugih dolenjskih in belokranjskih ekip, kot recimo Ivančna Gorica, Kočevje, Bela Krajina… To pa so vse ekipe, ki so igrale v 1. slovenski nogometni ligi in njihovi veterani so tudi zelo znana nogometna imena, zato lahko v Trebnjem v bodoče pričakujemo kar nekaj znanih nogometašev, ki se bodo za žogo podili na novem igrišču z umetno travo.

(BZ)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4