Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 22.04.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 812-krat

Ta četrtek že 8. dobrodelna prireditev Sklada Vrtca Mavrica Trebnje

Tudi letos so se v Skladu Vrtca Mavrica Trebnje potrudili, da s skupnimi močmi in z dobrodelnostjo doprinesejo nov kamenček v mozaiku predšolske vzgoje v Vrtcu Mavrica Trebnje. Sedaj že lahko govorimo o močni tradiciji, saj bo Sklad naslednje leto beležil 10-letnico obstoja. Sklad Vrtca Mavrica Trebnje se je namreč ustanovil oktobra 2005.

V letih delovanja se Sklad lahko pohvali z mnogimi pridobitvami, s katerimi so izboljšali pogoje bivanja naših otrok v Vrtcu Trebnje. Razmere, v katerih se nahajamo, od nas zahtevajo, da se poleg tehničnih pridobitev, pomagal in igral vse bolj posvečamo tudi reševanju socialne problematike v smislu – zagotavljanju sredstev za udeležbo otrok na letovanju in plavalnem tečaju. Od ustanovitve pa do danes je Skladu uspelo zbrati že preko 30.000 EUR, kar je za Sklad, ki deluje na področju predšolske vzgoje, izredno lepa in spoštovanja vredna številka.

Tudi letos bo osrednja pozornost Sklada namenjena vsakoletni dobrodelni prireditvi, ki jo bodo tudi z vašo pomočjo izvedli letos že osmič zapored. Prireditev bo potekla 24. aprila 2014, ob 17.00 uri, v Športni dvorani v Trebnjem.

8. Dobrodelna prireditev SKlad Vrtca Mavrica 2014

“Letošnja dobrodelna prireditev bo posvečena namenskemu zbiranju sredstev za nakup vozička, ki bo služil zlasti tistim najmlajšim, ki v vrtec vstopajo in še ne znajo hoditi. Z nakupom bomo našim kobacajem omogočili, da se lahko odpravijo na sprehod ven iz igralnice, se naužijejo svežega zraka in toplega sonca ter z opazovanjem spremljajo čudovito naravo v vseh letnih časih. Na ta način bo ob skrbnem spremstvu strokovnih delavk omogočena povsem enak program tudi za skupinice kjer vsi otroci še ne hodijo sami”, je povedal namestnik predsednika Sklada Vrtca Mavrica Trebnje Gregor Kaplan in dodal: “Še kako dobro se zavedamo, da vsak euro šteje in prav zato upamo in vas ob tej priložnosti prosimo, da nam pomagate. Dedki, babice, očki in mamice, strici in tete, sestrice in bratci, vsi, ki ste ali boste na tak ali drugačen način povezani z vrtcem, vabljeni na dobrodelno prireditev. Morda se komu zdi, da majhni koraki ne štejejo, a če jih je veliko, se lahko opravi dolga pot. Prav zato se v Skladu trudimo, da že danes naredimo nekaj za boljši jutri”.

Vaš finančni prispevek v dobrobit Sklada Vrtca Trebnje lahko posredujete tudi na račun Sklada Vrtca Mavrica Trebnje, ki je odprt pri UJP Novo mesto. Št. TRR: 01330-6030642596, sklic 00-311212 s pripisom: dobrodelna prireditev-nakup vozička.

(JK)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4