Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 01.09.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 2,268-krat

Prireditev Slovo poletju v Trebnjem obiskalo več kot 4.000 obiskovalcev

KS Trebnje je v sodelovanju z Ribarnico Glivar, Hotelom Opara in Društvom za razvoj in oživitev Trebnjega DROT od 29. do 31.8.2014 pripravila 3. tradicionalno prireditev Slovo poletju. Med tem, ko sta bili prejšnji dve leti to enodnevni prireditvi, so letos pripravili kar tridnevno prireditev, ki je tako po ponudbi, kakor tudi po obisku, presegla vsa pričakovanja. Odlično izbrano prizorišče za Hotelom Opara in za pošto je v treh dneh obiskalo več kot 4.000 obiskovalcev.

Slovo Poletju 2014  28

Nina Pušlar je naredila hud žur …

Prireditev je imela dva glavna poudarka in sicer predstaviti Trebanjcem uspešne Trebanjce, ki še niso imeli priložnosti nastopati pred domačim občinstvom in pa pripraviti zabavo za vse generacije. Tisti željni glasbene zabave so tako prisluhnili nastopajočim na glavnem odru, športni navdušenci so se lahko pomerili v ulični košarki in nogometu na milnici, otrokom so bile pripravljene številne delavnice.

Zelo številnemu občinstvu se je tako predstavil izredno uspešni slovensko(trebanjsko)-hrvaški DJ duet Vanillaz, ki navdušuje po evropskih odrih. Član tega dueta je Trebanjec Miha Pajk. Predvsem mlajšim Trebanjcem, pa tudi ostalim, sta pripravila zabavo do jutranjih ur, ki se bo še dolgo pomnila.

Še en Trebanjec je član zelo uspešne in svetovno priznane akrobatske skupine Dunking devils, Uroš Florjančič. Skupina je nastopala že po celem svetu, sedaj pa so se predstavili tudi Uroševim sokrajanom in navdušili občinstvo in sicer tik pred finalom tekmovanja v Streetballu.

Slovo Poletju 2014  2

Duet DJ Vanillaz pa so prisotne popeljali do ekstaze.

Trebanjske Hip-Hoperke, ki so izredno uspešne v evropskem merilu so izvedle odličen nastop, pridružile pa so se še trebanjske mažorete in skupaj so izvedli sprejem za dva trebanjska rokometaša Matica Kotarja in Žigo Urbiča, ki sta pred dnevi na Kitajskem na 2. olimpijskih igrah mladih prejela zlati medalji.

Predstavile so se tudi Dobrote Dolenjske, z Leo klubom pa so zbirali tudi zamaške za Laro.

V zabavnem programu so nastopili Ansambel Pogum, Nina Pušlar, Vanillaz, Klapa Dubrovnik in številni drugi.

Prireditev Slovo poletju je nedvomno izredno popestrila dogajanje v Trebnjem ob izteku poletja. Izreden obisk pa je organizatorje zagotovo prepričal, da so na pravi poti in da s to prireditvijo nadaljujejo tudi v prihodnje.

(ŠS)

V PRIPRAVI: Video …

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4