Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 10.03.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,252-krat

Pod streho tudi zadnji nogometni turnir v organizaciji NK Trebnje, zmagali nogometaši ŠD Lev iz Novega mesta

V telovadnici OŠ Trebnje je v soboto, 8. marca 2014, potekal še zadnji v sklopu štirih nogometnih turnirjev za pokal KS Trebnje v organizaciji NK Trebnje. Tokrat je turnir organizirala selekcija U8, pri tem pa so tudi tokrat levji delež odnesli starši mladih nogometašev, ki so poskrbeli tako za organizacijo srečelova, kot tudi za gostinsko ponudbo.

Nog. turnir U8 8.3.2014 36

Mladi trebanjski nogometaši s trenerjem Francijem Jurečičem (levo) ter Petrom Jevnikarjem in Sebastianom Skubetom (z desne).

Kar 20 ekip so organizatorji razdelili v štiri skupine po 5 ekip, v posameznih skupinah pa se je potem vsaka ekipa pomerila proti vsaki. Tako je vsak klub odigral najmanj štiri tekme, iz posamezne skupine pa sta nato najboljši dve nadaljevali tekmovanje.

Našima dvema ekipama se ni uspelo uvrstiti v četrtfinale, so pa se med najboljših osem, uvrstile ekipe ŠD Lev A (Novo mesto), NŠ Ivančna Gorica, ND Črnuče, NK Brežice 1919 2, NK Mengeš, NK Jezero Medvode, NK Krim in NK Kočevje, tak pa je bil tudi končni vrsti red. Dodajmo, da sta se v finalni tekmi ekipi ŠD Lev in NŠ Ivančna Gorica razšli z rezultatom 1:1, več uspeha pri izvajanju kazenskih strelov pa so imeli Novomeščani. V tekmi za 3. mesto so Črnuče s kar 5:1 premagali Brežičane.

Nog. turnir U8 8.3.2014 12

Zmagovalci turnirja U8 v Trebnjem, ekipa ŠD Lev iz Novega mesta.

Prav vsi nogometaši in tudi trenerji so prejeli spominske medalje in pokale, katere so jim predali član IO NK Trebnje Peter Jevnikar, predsednik NK Trebnje Dejan Smuk in najuspešnejši trebanjski rokometaš vseh časov Sebastian Skube.

Turnir se je končal že ob 15. uri, saj so se hkrati igrali dve tekmi, na vsaki polovici rokometnega igrišča po ena. Ekipi sta igrali na male gole in “brez vratarja” (4 na 4, vratar lahko brani brez rok), kar je bila tokrat noviteta, s katero pa so bile, po besedah sekretarja NK Trebnje Leona Lobeta, že pred turnirjem seznanjene (in se s takim sistemom igranja tudi strinjale) vse ekipe.

VIDEO: Do 5:30 utrinki z nogometnih tekem, nato podeljevanje medalj

Izkupiček od turnirja bodo mladi nogometaši porabili za priprave, ki bodo že čez 10 dni potekale v Umagu na Hrvaškem. Čestitke organizatorjem za dobro izvedbo turnirja, pa tudi staršem, ki so oddelali nalogo, ki so si jo zadali, kot najbolj uigrana ekipa. Vsega skupaj je Trebnje obiskalo med 500 in 600 ljudi.

(JK)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4