Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 13.02.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,322-krat

Odbojkarji SEP Mokronog se borijo za obstanek v 2. ligi, ta vikend pomembna tekma proti Žužemberčanom

Za odbojkaši v 2. DOL je 14. krogov, do konca sezone 2013/2014 pa jih čakajo le še štirje. Odbojkaši SEP Mokronog so po dobrih 2/3 sezone na 8. mestu od 10-tih ekip in se borijo za obstanek v drugoligaški konkurenci.

člani IIDOL 2013 M

Odbojkaši OK SEP Mokronog, ki nastopajo v 2. državni odbojkarski ligi (DOL), se štiri kroge pred koncem sezone 2013/2014 borijo za obstanek v ligi. Za obstanek (izpadeta zadnji dve ekipi) imajo velike možnosti, sploh po zmagi 3:1 v 12. krogu (1. 2. 2014) proti domačinom MOK Kočevje, ko so dobili zlata vredne tri točke in jih ujeli na lestvici, s tem pa tudi prehiteli žužemberško KEKO Opremo.

V 15. krogu se bodo naši odbojkarji pomerili ravno s KEKO opremo, torej z neposrednim tekmecem za obstanek v ligi, v primeru zmage (v Mokronogu je bilo 23. 11. 2013, 6. krog, 3:1 za SEP Mokronog) pa bi si SEP-ovci še bistveno povečali možnosti za obstanek. Do konca sezone se bodo naši odbojkarji pomerili še proti zadnjeuvrščenemu Lunosu, kjer bi tudi lahko računali na lep izkupiček, zadnji dve ekipi, s katerimi se bomo udarili, pa sta Prigo Brezovica in Žirovnica.

SEP 14. krog

“Tudi Prigo in Žirovnica sta premagljivi, saj smo v jesenskem delu z njimi igrali povsem enakovredno”, je za Cajtng.com povedal trener OK SEP Mokronog Srečko Starič, ki je še dodal, da imajo kljub na pogled nezavidljivi situaciji povsem realne možnosti za obstanek v ligi. Obstanka se, kot je še dejal, še posebej veseli, saj za naslednjo sezono računa na okrepitev ekipe z novimi dobrimi domačimi igralci in boj za sredino lestvice.

Ekipo SEP Mokronog sicer, kot pove trener, sestavljajo večinoma domači fantje (le en prihaja od drugod), za en tako majhen kraj, ki ima relativno majhen nabor domačih igralcev, pa je že igranje v 2. državni ligi lep uspeh.

(AB)

SPORED DO KONCA SEZONE:

 • 15. krog, 15. 2. 2014: KEKO Oprema Žužemberk : SEP Mokronog
 • 16. krog, 1. 3. 2014: SEP Mokronog : Prigo Brezovica
 • 17. krog, 8. 3. 2014: Žirovnica : SEP Mokronog
 • 18. krog, 15. 3. 2014: SEP Mokronog : Lunos Maribor II

3 thoughts on “Odbojkarji SEP Mokronog se borijo za obstanek v 2. ligi, ta vikend pomembna tekma proti Žužemberčanom”

 1. Mojčica pravi:

  Tole so pa napačne informacije, ni samo eden igralec od drugod, ampak trije…….

 2. Srečko Starič pravi:

  OK SEP Mokronog je začel tekmovalno sezono z dvema igralcema ,ki nista domača in to sta podajalec Aleš Zupančič iz Žužemberka in korektor Matija Lončar iz Radeč. Slednji je v pretekli sezoni prestopil iz OK Braslovče. Vsi ostali igralci so domači in do sedaj razen za OK Mokronog niso nastopali za druge klube v članskih ekipah. Vsi igralci stalno živijo v občini Mokronoga Trebelno, razen Renko Davida, ki spada pod občino Šentrupert in Jožeta Novaka, ki živi v Tržišču.
  Na našo žalost in velik hendikep za ekipo se je pred začetkom tekmovalne sezone Matija Lončar poškodoval in ni mogel veliko pomagati svoji ekipi, kot v prejšnji sezoni, ko je bil zelo pomemben del ekipe. V drugem delu pa zaradi osebnih in službenih obveznosti zelo težko pomaga ekipi, tako da na njegovem mestu vse tekme drugega dela 17-letni IVAN VRHOVŠEK in tako dejansko na treningih in tekmah v drugem delu igra samo en igralec, kateremu OK Mokronog ni matični klub. V klubu se srčno želimo, da se bodo Maticu razmere spremenile in bo lahko še naprej pomagal ekipi, če ne letos pa v naslednji sezoni.
  Predsednik OK Mokronog
  Srečko Starič

 3. Mojčica pravi:

  Kako pa to, da glede na to da igrate u 2 ligi, vedno igrate brez trenerja na klopi?

 • krepko-207-ii
 • Natisni net CTV
 • AVTO SLAK CAJTNG TV
 • Pasji salon Ajša CTV
 • Natisni net za CTV 2
 • BHS 1
 • Pavc Cajtng TV 420×360
 • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4