Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 16.06.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 390-krat

Mladi Celjani društvu Animal angels za brezdomne živali donirali 100€

V društvu Animal angels ne počivamo. Vseslovenski dogodek Nori na kosmatince je maksimalno uspel, v Trebnje pa prihaja tudi prvi Vege piknik. Mimogrede, mladi Celjani so društvu Animal angels – za brezdomne živali – darovali 100 eur in poželi veliko odobravanja med prijatelji.

Nori na kosmatince 2015 5

Amadea Colja je s svojimi border coliji povsod in vedno velika atrakcija.

V društvi Animal angels ne počivamo. V začetku junija smo pripravili (že peti po vrsti) dobrodelni celodnevni dogodek Nori na kosmatince. Prostor smo napolnili z veliko posvojenimi kužki, z nami so bili tudi dihurčki, reševalni, terapevtski in službeni psi, pasji agility, razveselila nas je tudi Amadea Colja s svojimi border coliji, ki lovijo frizbije in delajo salte. Pripravili smo otroško predstavo, Eva Cajnko in Škratarija iz Mokronoga je zaplesala s hulahupom, plesna šola Plesno mesto in plesna šola Libero sta dvignili ljudi s svojim krasnim plesnim točkam, pasji salon Dlakapataka je strigel in manikiral kužke, zelo pa smo bili veseli glasbenega nastopa ljubke Regine in Zale Ribič. Dogodek je povezovala Alenka Tetičkovič. Vsi nastopajoči so nastopili brezplačno.

Radi bi se zahvalili tudi našim domačinom: Fink Petru in Smolič Alešu za ozvočenje ter podjetju Dog design, ki so nam res pomagali, da smo pravočasno in ugodno prišli do društvenih izdelkov, s katerimi smo zbirali donacije.

Dogajalo pa je tudi v Celju. Nakupovalno središče City Center je kot zmagovalca in dobitnika za naziv CityBand 2015 izbralo skupino Z3Ro Z3Ro. Del nagrade je bil tudi bon v vrednosti 100 eur. Štirje mladi Celjani iz skupine so se odločili, da bodo celoten znesek namenili brezdomnim živalim oz našemu društvu. Nakupili so hrano za mucke in kužke in vse skupaj tudi dostavili do Trebnjega. Na našem fb profilu so poželi veliko navdušenje, dobili so več kot 1100 všečkov, objavo pa je videlo skoraj 50.000 ljudi. Nekateri izmed komentarjev: ”Svaka čast…kapo dol…to je ta mladina na kateri svet stoji.” (A.Ž.), ”Ma brez besed nemorem povedati, kako mi je polno srce, ko vidim take mlade ljudi, da jim je mar za naše sončke, res ste zlati.” (T.N.)

Nori na kosmatince 2015 11

Mladi Celjani so se odločili, da bodo eno od nagrad v celoti namenili brezdomnim živalim.

Trenutno pa pripravljamo prvi vege piknik v Trebnjem. Luštno bo.

V kolikor imate v načrtu razširiti svojo družino z novim družinskim pasjim članom, vas vabimo, da nas spremljajte preko fb strani in se odločite za posvojitev. Kužki čakajo na nove domove.

Hvala vsem, ki ste svoje kužke sterilizirali, kastrirali in posvojili. Ste del rešitve problematike brezdomnih živali.

Nataša Krese, predsenica društva Animal angels

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4