Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 14.01.2015 | Prispevek objavil: Cajtng

V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,156-krat

Medobčinsko redarstvo pričelo z delovanjem, občani lahko predlagajo kritične točke za nadzor prometa ter ureditev stanja cestnih odsekov

V okviru skupne občinske uprave, ki izvaja za občine Mirnsko-Temeniške doline naloge inšpekcije in redarstva, bo z mesecem februarjem pričelo delovati medobčinsko redarstvo. Naloge medobčinskega redarstva bodo usmerjene zlasti v preprečevanje nepravilnosti na področju cestnega prometa, javnega reda in miru, varstva okolja, občinskih cest ter naravne in kulturne dediščine.

Redarski avtoIn kakšne so pristojnosti občinskega redarja? Občinski redar ima pri svojem delu naslednja pooblastila: opozorilo, ustna odredba, ugotavljanje istovetnosti, varnostni pregled osebe, zaseg predmetov, zadržanje storilca prekrška in kaznivega dejanja; uporaba fizične sile, uporaba prisilnih sredstev.

Cilj delovanja redarstva bo vsekakor delovati v preventivnem duhu in prispevati v sodelovanju s policijo, sveti za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, z upravljavci in vzdrževalci cest k čim večji stopnji javne varnosti za vse občane.

Občani lahko podajo svoje pobude ali posredujejo svoje težave redarski službi v času uradnih ur organa ali na tel. št. (07) 34 98 267 ali preko elektronske poste: inspektorat@mokronog-trebelno.si.


Občani lahko predlagajo kritične točke za nadzor prometa ter ureditev stanja cestnih odsekov

Medobčinski inšpektorat in redarstvo je prejelo več klicev občanov o prekoračenih hitrostih, ki se najpogosteje nanašajo na naselja. Prav tako nas občani tudi opozarjajo o nevarnih odsekih, o nepreglednosti zaradi živih mej oz. o drugih posegih na ali ob cestah.

Če tudi Vi menite, da prihaja na določenem cestnem odseku do težav zaradi prekoračene hitrosti ali zaradi drugih nepravilnosti, ki ovirajo ali ogrožajo promet, nam to lahko povsem anonimno sporočite preko povezave, objavljene na spletni strani občine ali neposredno na telefon (07) 34 98 267 ali preko elektronske poste: inspektorat@mokronog-trebelno.si.

Vsak Vaš predlog bomo skrbno pretehtali in v okviru naših pristojnosti tudi odreagirali.

Zagotovimo skupaj varnost v cestnem prometu!


Medobčinski inšpektorat in redarstvo

One thought on “Medobčinsko redarstvo pričelo z delovanjem, občani lahko predlagajo kritične točke za nadzor prometa ter ureditev stanja cestnih odsekov”

 1. Darinka Bizjak pravi:

  Pozdravljeni! Rada bi vas obvestila o večnem problemu, namreč stanujem na Gubčevi cesti2 v Trebnjem,to je hiša zraven bloka v katerem je tudi ljubljanska banka, vmes je dovoz na dvorišče hiše.Ta pa je največkrat zaparkiran.Vesela bom če se bo to z vašo pomočjo uredilo. Hvala za razumevanje!

 • krepko-207-ii
 • Natisni net CTV
 • AVTO SLAK CAJTNG TV
 • Pasji salon Ajša CTV
 • Natisni net za CTV 2
 • BHS 1
 • Pavc Cajtng TV 420×360
 • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4