Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 09.01.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , , ,
V kategoriji: Lokalno
Prispevek ogledan: 1,141-krat

Maja Sunčič: Stranka Solidarnost podpira korupcijo

Liberalna akademija na čelu z Darkom Štrajnom in Borisom Vezjakom se je proslavila s pobesnelo obrambo Kresalove, o kateri omenjena kot današnja velika borca proti korupciji molčita kot grob. Štrajn in Vezjak odstranjujeta kompromitirane politike, prej pa sta se borila za obstoj te kompromitirane političarke.

katarina kresal foto bobo

Leto dni po zloglasnem poročilu KPK o Jankoviću in Janši vidimo, da se je v Sloveniji vse spremenilo v boj proti korupciji. Dominantni mediji vsak dan orkestrirano poročajo o korupciji in jo prikazujejo kot daleč največji problem v državi. Za vse je kriva korupcija, nas prepričujejo. Drugi kriminal, ki ga je v primerjavi s korupcijo bistveno več, očitno nikogar več ne zanima. Ta ali ona skupina vedno znova napove proteste proti korupciji, ki jih zagreto takoj podpre novopečena stranka Solidarnost. Kot je bil nedavno boj proti tajkunom izenačen z bojem proti Janši, imeli pa smo zgolj dva tajkuna, Bavčarja in Šrota, to velja danes za boj proti korupciji. V podzavesti javnosti nenehno lebdi enačaj korupcija = Janša, zato je boj proti korupciji v resnici boj proti Janši.

Medijsko »pumpanje« o korupciji je voda na mlin novonastali stranki Solidarnost, ki v svojem političnem programu najbolj stavi prav na boj proti korupciji. Če dominantni mediji ne bi bili lakaji stranke Solidarnost in bi opravljali svojo nalogo, bi se ta stranka takoj raztreščila na lastni korupcijski mini, to je na tistih vplivnih članih Solidarnosti, ki so branili Katarino Kresal. KPK, ki jo Solidarnost postavlja na piedestal slovenske družbe in jo časti kot nekakšno božanstvo, je avgusta 2011 v načelnem mnenju ugotovila, da ravnanje takratne ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal pri najemu prostorov za NPU ustreza definiciji korupcije. Dan pred tem je negativno mnenje o tem poslu izdalo še računsko sodišče.

Korupcija člane Solidarnosti v resnici moti zgolj pri njihovih ideoloških nasprotnikih, drugače so zanjo slepi. Sicer v svoje vrste ne bi sprejeli ljudi, ki so se še nedavno po poročilu KPK postavili za Kresalovo in se je oklepali. Darko Štrajn, Jože Pirjevec in Božidar Flajšman niso zahtevali odstopa Kresalove kot predsednice LDS ali izstopili iz stranke, ker Kresalova ni odstopila kot predsednica LDS, ampak so v tej stranki vztrajali vse do leta 2013. Zdaj imajo vse za bedake in so očitno prepričani, da imajo volivci poleg kratke pameti še kratek spomin. Še zlasti Liberalna akademija na čelu z Darkom Štrajnom in Borisom Vezjakom se je proslavila s pobesnelo obrambo Kresalove, o kateri omenjena kot današnja velika borca proti korupciji molčita kot grob. Štrajn in Vezjak odstranjujeta kompromitirane politike, prej pa sta se borila za obstoj te kompromitirane političarke. Navijaški dominantni mediji ju o tem problemu seveda nič ne vprašajo.

Tekst: Maja Sunčič, Več na Reporter.si

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4