Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 01.07.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,067-krat

CAJTNG.COM: Katerih je 20 najbolj branih člankov našega portala v zgodovini, torej od marca 2010 do junija 2015

Na željo številnih bralcev, ki nas po tem sprašujete, nazadnje pa je za to zaprosil Elvis, ki je bil navdušen nad tako množičnim ogledom njegovega članka, smo s pomočjo Google Analytics-a pripravili seznam 20-tih najbolj branih člankov v zgodovini portala Cajtng.com.

Pika Hrastar 1

Članek o Piki Hrastar, kateri ni bilo usojeno s sestrico, mamico in očijem uživati na tem svetu, je najbolj bran članek v zgodovini portala Cajtng.com. Seveda bi vsi raje videli, da bi čez tri leta lahko zapisali, da gre nesrečna Pika v 1. razred osnovne šole …

Najbolj bran članek v zgodovini našega portala (to je od marca 2010) je tragična smrt 2-letne Pike Hrastar, katero je kruta usoda vzela staršema Tini in Borutu Hrastarju. Sledi nasvet, kako prečistiti jetra, nato pa še ena žalostna novica, in sicer o 22-letniku, katerega je mnogo prerana smrt žal čakala pri drevesu, le streljaj od doma. Na 4. mestu najbolj branih člankov je članek o otvoritvi ranča Aladin, nato pa še ena žalostna novica – požar v Levjih dvorih.

Nesreča Janez Huč

Za 22-letnikom je ostala velika praznina, ki svojce še dandanes zelo boli.

Na 6. mestu je Odprto pismo Franca Žnidaršiču takratnemu kandidatu za predsednika države, sedaj pa predsedniku, Borutu Pahorju, sledi pa predstavitev kandidatov, ki so se leta 2014 potegovali za preboj v parlament preko naše občine (uspelo je priti Zvonetu Lahu). Na 8. mestu je še ena nesreča, tokrat o kamionu in traktorju s prikolico, nato pa ugovor Gorazda Marinčka na nepravilnosti pri volitvah 2011. Deseto (10.) mesto zaseda obletnica valete letnikov 1971.

marko_kolenc_henc

Smrt enega največjih domačih glasbenikov Marka Kolenca (pred pol meseca je minilo že 5 let) je zelo pretresla številne Trebanjce in Trebanjke.

Na 11. mesto se uvršča članek, ki govori, kako je župan Kastelic prišel do prestola na volitvah leta 2011, na 12-to pa balonarska nesreča, v kateri je bil udeležen tudi naš Trebanjec Simon Rogelj. Sledi otvoritev leta, otvoritev Hotela Opara, nato pa smrt Trebanjca Marka Kolenca Henča, ki je, ob najbližjih seveda, dodobra pretresla trebanjsko glasbeno sceno. Na 15-to mesto se uvršča članek o Elvisu Aaronu Kingu Vircu, kateremu je grozila deložacija iz lastnega stanovanja.

simon_rogelj

Simon Rogelj in njegovo dekle sta preživela balonarsko nesrečo, prav lahko pa bi se končalo tudi usodno.

Sledi prispevek o Trebanjki Kseniji Krese, kateri je v Grosuplju uspelo odpreti zasebni vrtec, nato še en, tokrat FB spomin na Marka Kolenca Henča, pa članek o županu Alojziju Kastelicu na Cajtngovi zatožni klopi (kmalu za tem je postal reden gost sodnih klopi), nato članek Bojana Požarja, ki je tudi razkri(va)l številne Kastelčeve nečednosti, 20-to mesto pa trenutno drži Špela Smuk, kandidatka DROT-a za županjo leta 2011.

Kot lahko, drage bralke in spoštovani bralci, opazite tudi sami, portalu Cajtng.com v zadnjem času namenjamo manj pozornosti, saj je za dobro delo, kot smo to delali od ustanovitve 2010, pa vse do leta 2014, potrebno veliko časa. In kljub temu, da še vedno dnevno dobivamo vaše pozive po obuditvi strani, nam to (finančno) ne znese. Pred nekaj leti smo namreč dobili premočno konkurenco, postavljeno direktno s strani Občine Trebnje oz njenega župana Alojzija Kastelica, ki nam z umazano in nelojalno konkurenco (omenimo le dva časopisa in dva spletna portala, podpira pa itak vse medije, če le s tem škodi nam) ter ‘ustrahovanjem’ oglaševalcev jemlje naš edini vir prihodkov. Lahko rečemo, da je župan (in vsi njegovi “pomočniki”, katere kupuje z našim denarjem) dobil bitko, kdo pa bo dobil vojno, bo pokazal čas. Recimo desetletje! Palica, ki ima dva konca, pa bo zagotovo slej kot prej udarila tudi tam, kjer bi – v dobro Trebnjega – že zdavnaj morala …

obiskanost 3

Google Analytics je zaznal, da ste si v najboljšem mesecu bralci našega portala ogledali preko 135.000 strani, v najslabšem, ko že dolgo nismo več delali, pa preko 15.000. Hvala vam, Trebanjci!

Cajtng.com je v vsem tem času obiskalo 357.633 različnih uporabnikov, ki si je skupno ogledalo kar 3.616.605 strani. Od teh (obiskovalcev) je bilo 72,1% (torej 257.853) rednih obiskovalcev (Returning visitors). Rekorden je bil mesec januar 2014, ko nas je obiskalo 19.048 obiskovalcev, sicer pa smo imeli v povprečju okoli 9.000 različnih obiskovalcev vsak mesec. Progresivno rast je zaznati do januarja 2014, ko smo dosegli višek, potem pa obisk počasi pada, a hkrati drži nekakšno konstanto, iz česar se da razbrati, da si ljudje ŽELIJO brati Cajtng (tudi na spletu), ker obiskujejo stran še danes. In ravno zato se bo Cajtng.com vrnil. Zaradi vas, ki si to, edini pravi trebanjski medij, tudi zaslužite!

Cajtng in Cajtng.com boste bralci tudi v prihodnje srečevali, morda le v drugačni obliki in drugačnih časovnih intervalih. Srečno, Trebnje!

(GS)

PRILOGA: Obiskanost Cajtng.com 1. 3. 2010 – 31. 5. 2015 (vir: Google Analytics)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4