Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 02.01.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , ,
V kategoriji: Lokalno
Prispevek ogledan: 625-krat

Znan datum 9. kolesarskega maratona po Mirnski dolini

Čeprav smo sredi zime, v Kolesarskem klubu Dolenjska balanca ne počivajo. Objavili so namreč že razpis za kolesarski maraton po Mirnski dolini, ki bo letos v soboto, 21. 06. 2014. Gre za tradicionalni maraton v organizaciji KK Dolenjska balanca, letošnji pa bo že deveti po vrsti.

Dolenjska balanca 4

Znan je že datum 9. kolesarskega maratona po Mirnski dolini.

“Na maratonu lahko sodelujejo vsi, ki se počutijo sposobni prekolesariti 60, 32 ali 12 km dolgo progo. Otroci, stari do 14 let, smejo kolesariti le v spremstvu staršev oziroma polnoletne osebe. Maraton bo potekal ob normalnem prometu, zato so kolesarji dolžni spoštovati cestnoprometne predpise in navodila organizatorja. Udeleženci kolesarijo na lastno odgovornost in po svojih zmožnostih. Organizator ne jamči za škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi, drugim udeležencem ali tretji osebi. Za varen potek prireditve bodo skrbela vozila organizatorja in redarji na progi. Na progi bosta dve okrepčevalni postaji, obvezna je uporaba kolesarske čelade. S podpisom prijavnice in startom kolesarji potrdijo, da so seznanjeni z določili razpisa”, so pod rubriko Pravila zapisali organizatorji.

Udeleženci, ki prevozijo maraton, prejmejo praktično nagrado organizatorja, pijačo na okrepčevalnicah in malico. Po končanem maratonu bo še žrebanje praktičnih nagrad ter podelitev pokalov najstarejšim, najmlajšim in najštevilčnejši ekipi.

Štart in cilj bosta v Mokronogu pri PGD Mokronog, več informacij pa dobite na 041/724-203 (Mitja) ali 040/989-745 (Vinko). Predprijave sprejemajo do srede, 18. 6. 2014 in so po 13€, na dan prireditve je startnina 15€, popust z olimpijsko kartico pa je 10%. Za otroke mlajše od 14 let je startnina 8 EUR.

(BZ)

Proge potekajo po dolini reke Mirne in Temenice ter po okoliških gričih, so v celoti asfaltirane in razgibane. Ob progi se boste na Mirni in startno ciljnem prostoru okrepčali. Maraton je speljan po zanimivih krajih Mirnske doline in njihovih znamenitostih.

Veliki maraton 60 km: Mokronog – Puščava – Šentrupert – Mirna – Trebnje – Rodine – Gomila – Mirna (okrepčevalnica) – Slovenska vas – Šentrupert – Vrh – Hrastovica – Pijavice – Tržišče – Križišče – Hince (okrepčevalnica) – Krmelj – Gabrijele – Pijavice – Hrastovica – Puščava – Mokronog

Mali maraton 32 km: PGD Mokronog – Puščava – Šentrupert – Mirna – Trebnje – Rodine – Gomila – Mirna (okrepčevalnica) –Mokronog

Družinski maraton 12 km: PGD Mokronog – Puščava – Hrastovica – Pijavice – PGD Mokronog

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4