Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 10.06.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,774-krat

V Trebnjem zopet “big screen”, nogometna evforija bo trajala predvidoma ves mesec

Se še spomnite, kako smo pred štirimi leti vsak dan množično obiskovali trebanjski park in pred ogromnim ekranom navijali za naše nogometne mušketirje, ki so se uvrstili na SP v nogometu v Južnoafriški republiki? Ko so igrali naši fantje, je park pokal po šivih in vzdušje je bilo resnično enkratno. Tudi med spremljanjem ostalih tekem nogometnega prvenstva je bil park zelo lepo popolnjen in za marsikaterega Trebanjca je ta prireditev še dandanes ena od najboljših in najuspešnejših do sedaj. Pred vrati pa je SP v nogometu v Braziliji, ki se pričenja že pojutrišnjem, torej v četrtek, 12. 6. 2014, ob 22. uri z otvoritveno tekmo med Brazilijo in Hrvaško.

SP big screen park Trebnje

Pred leti ste navijali za Slovenijo, ki pa se tokrat žal ni uvrstila na SP. Za koga boste pa sedaj stiskali pesti – za Špance, Nemce, Brazilce, morda za naše sosede Hrvate ali Bosance?

V sklopu poletnih prireditev v parku, ki se pod okriljem KS Trebnje sedaj dogajajo že tretje leto zapored, bomo lahko zopet organizirano spremljali nogometne tekme s SP v nogometu na velikem ekranu oz. t.i. Big screenu. Po naših informacijah bo to največja t.i. Fun cona daleč okrog. Večja (in nam najbližja) bo verjetno šele v Zagrebu, kjer bodo prav tako spremljali tekme s SP na Big screenu, kar pa niti ne čudi, saj so se njihovi nogometaši uvrstili na to tekmovanje. Naših nogometašev na žalost tokrat ne bo na tem največjem športnem tekmovanju letos, vendar ne dvomimo, da bo zaradi veliko navijačev španske, nemške, italijanske, pa tudi hrvaške in bosanske reprezentance pri nas, Fun cona v trebanjskem parku tudi letos zelo dobro obiskana.

Poskrbljeno bo tudi za gostinsko ponudbo in prehrano, ki nam jo bo tokrat ponudil Aleš Senica, popularni Max iz Pizzerije Maxim. Kot smo izvedeli, bo poleg neizbežnega piva (in ostalih pijač) ob spremljanju tekem poskrbljeno tudi za slastne čevapčiče in ostalo ponudbo trebanjskega gostinca. Prireditev bo trajala najmanj začasa tekem predtekmovalnih skupin, torej od 12. 6. do 26. 6., Max pa napoveduje, da bomo Trebanjci in ostali lahko spremljali prav vse tekme SP v nogometu v trebanjskem parku, torej je predvideno, da se bo poletno dogajanje v parku zaključilo šele s finalno tekmo SP, ki bo 13. 7. 2014. Torej, več kot en mesec nogometne evforije bo zajelo tudi Trebnje – z vsakodnevnim spremljanjem in navijanjem v centru našega mesta.

David Klarič 150x150David Klarič, predsednik KS Trebnje: “Že ob pričetku mojega mandata smo napovedali, da bomo poskrbeli za čim več prireditev v našem mestu. Zato smo imenovali tudi komisijo, ki skrbi za oživljanje in urejanje našega mesta, ki jo zelo uspešno vodi Dejan Smuk. Že prvo leto smo organizirali 20 prireditev ob 20. obletnici našega mesta. Nato pa smo vsako leto organizirali številne prireditve, med drugim tudi neizbežne poletne prireditve imenovane Poletje v parku, ki so nam ostale najbolj v spominu po odlično obiskanem kinu na prostem. Letos pa smo se odločili, da bomo v poletnem času izvedli spremljanje tekem s SP v nogometu na velikem ekranu v parku, ki se je pred štirimi leti izkazala za odlično zamisel. Prepričan sem, da bodo vsi Trebanjci in ne le nogometni navdušenci, prišli na svoj račun, saj bo dogajanje v parku zelo pestro.”

Max Aleš Senica 150x150Aleš Senica, lastnik picerije Maxim: “Zelo rad se vključim v prireditve, ki so tako smiselno in dobro zasnovane, kot je prireditev imenovana Poletje v parku. Postavili bomo pravo Fun cono in kafič na prostem, kjer bomo poleg spremljanja tekem svetovnega nogometnega prvenstva na ekranu velikem kar 5x3m, ponudili še mnogo druge zabave, saj v zaključnih tednih tekme niso vsak dan in bomo takrat poskrbeli za drugačen zabavni program. Sicer boste lahko pri nas že od 7.00 ure zjutraj spili jutranju kavico in pokramljali s prijatelji, čez dan popili kakšno osvežilno pijačo ali pivo in pogledali posnetek kakšne od tekem, po šesti uri zvečer, ko bo na sporedu prenos prve dnevne tekme, pa se bo pričelo v parku dogajati “na muč”. Ob pivu in čevapih bo zagotovo zelo veselo, glede ostalega pa se še pustite presenetiti in nas obiščite v parku, odprti bomo celo do dveh zjutraj, ko se bo končala zadnja dnevna tekma, ki se začne ob polnoči. Vabljeni v trebanjski park in ne pozabite navijaških rekvizitov.”

Se vidimo v četrtek zvečer v trebanjskem parku na otvoritveni tekmi Brazilija – Hrvaška! Še enkrat več, Bravo KS Trebnje!

(AB)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4