Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 02.02.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 3,590-krat

V občinah Trebnje, Šentrupert in Mokronog-Trebelno jutri pouka ni, na Mirni je!

Izredne vremenske razmere so pripeljale tako daleč, da je ponekod po Sloveniji za jutrišnji dan odpovedan pouk! Preverili smo, kako bo s tem v naših krajih …

ledene sveče

Objavljamo URADNA OBVESTILA!!

Rado Kostrevc 150x150Rado Kostrevc, ravnatelj OŠ Trebnje: “V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas obveščamo, da jutri, v ponedeljek, 3. 2. 2014, zaradi izrednih vremenskih razmer pouka v OŠ Trebnje in v vseh njenih podružnicah ne bo. Zaradi tega so odpovedani tudi vsi šolski prevozi. Za učence prvega razreda bo zagotovljeno jutranje in dopoldansko varstvo ter popoldansko varstvo v okviru podaljšanega bivanja. Zaradi slabih vremenskih razmer predvidoma jutri tudi ne bo vode v OŠ Trebnje in v vseh njenih podružnicah. Za učence prvega razreda, ki bodo v varstvu, bomo zagotovili suho malico. Vpis učencev v prvi razred bo v Podružnični šoli Šentlovrenc potekal tako, kot je navedeno na vabilu, ki ste ga starši prejeli in sicer v prostorih podružnične šole od 8. do 14. ure. Ta dan pouka bomo predvidoma nadomestili v eni od prihodnjih sobot.”

Rupert Gole 150x150Rupert Gole, župan občine Šentrupert, je sporočil, da v Šentrupertu ni elektrike in internet ne dela (zato nam ravnateljica ne more poslati uradnega sporočila za javnost), vendar je pouk za jutri odpovedan. Obvestila bodo starši dobili preko SMS-ov.Zvonka Kostrevc 150x150Zvonka Kostrevc, ravnateljica OŠ Mokronog: “V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas obveščamo, da jutri, v ponedeljek, 3. 2. 2014, zaradi izrednih vremenskih razmer (nevarna pot v šolo) pouka v OŠ Mokronog in na Podružnični šoli Trebelno ne bo. Zaradi tega so odpovedani tudi vsi šolski prevozi. Za učence, ki jih bodo starši pripeljali v šolo, bomo zagotovili varstvo in prehrano. Vrtec v Mokronogu in na Trebelnem bo odprt in bo sprejel vse otroke. Predvidoma bomo ta dan nadomestili v eni od prihodnjih sobot.”

Anica Marinčič 150x150Anica Marinčič, ravnateljica OŠ Mirna: “Jutri, v ponedeljek, 3.februarja 2014, bo pouk potekal normalno. Seveda velja to tudi za vse ostale dejavnosti. Če pa slučajno zjutraj prevoza v katero smer ali na katero postajališče ne bo, naj učenci iz tistega postajališča ostanejo na varnem doma. Obratovalni čas vrtca bo tudi tak, kot običajno – 5.30 do 16.ure. Okolica šole in vse poti do vhoda šole so soljene in očiščene kot je to možno sedaj.”


Zaradi povečanega interesa glede obratovanja oz. delovanja Vrtca Trebnje, smo se obrnili na ravnateljico Vrtca Trebnje …

Vlasta Starc 150x150Vlasta Starc, ravnateljica Vrtca Trebnje: “Jutri, v ponedeljek, 3.2.2014, bodo vse enote vrtca Mavrica Trebnje odprte kot običajno. Pot do vrtca bomo očistili in solili. Zaradi varnosti bomo zaprli prehod od enote Videk do enote Kekec (čez igrišče) in stopnišče pri vhodu A in C v enoti Mavrica. Hvala za razumevanje.”


Seznanite z novico tudi svoje sošolce in sošolke!

Želimo vam mirno noč, jutri pa varno pot do šol, vrtcev, služb, …

(JK)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4