Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 06.03.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 2,522-krat

V Trebnje prihaja vesela joga za otroke in joga obraza po sistemu Savine Atai

Joga tudi v Sloveniji že dolgo ni več neznanka, čedalje več ljudi se namreč zateka k tovrstni obliki samopomoči. Joga je za nekoga lahko le občasna oblika sprostitve, način napajanja z energijo, vadba za boljše počutje, za druge način življenja. Joga je izjemno in do potankosti izdelano in premišljeno urjenje osebnosti, ki lahko človeku omogoči, da dozori in uresniči ves svoj potencial. Obenem omogoča odgovore na temeljna življenjska vprašanja, presega dualizem, v katerega smo ujeti med telesnim in duševnim, ki sta le dve plati resničnosti. Joga je pot k sebi.

savina

Vadba joge v Trebnjem bo potekala po sistemu Savine Atai (na sliki), ki je nazadnje s polno energije (kot komentatorka) blestela v šovu Gostilna išče šefa.

Na tečaje joge pa tudi našim občanom ni več potrebno hoditi v večje in oddaljenejše kraje, saj prihaja joga k nam. Tokrat vesela joga za otroke in joga obraza za odrasle. Če smo v uvodniku zapisali, čemu je joga namenjena, poglejmo na tem mestu še konkretno, čemu sta namenjeni jogi, ki prihajata v Trebnje – vesela joga za otroke in joga obraza za odrasle.

veselajoga

Vesela joga za otroke prinaša v njihova življenja številne prednosti.

Joga za otroke (v Trebnjem bo potekala za otroke od 5 do 8 let) je koristna, ker se bo otrok naučil pravilno prečistiti čustva in strese, ki ga obdajajo vsak dan, njegovo telo bo pravilno raslo, ker bo močan in pripravljen za veliki svet, ko ga ta doleti, pa tudi lažje se bo umiril, ko in če bo to potrebno. Program vsebuje tudi aktivacijo akopresurnih točk, tao vaje, veliko joge za lepo držo in ravnotežje, ohranjanje prožnosti telesa, črvste kosti, ščepec tai chija, vaje joge obraza, itd.

Ustavimo se oz. razčlenimo slednje – napoj vesele joge obraza za otroke otrokom prinese dvignjene ustne kotičke, polna lička, aktivacijo leve in desne možganske polovice, izboljša spomin, koncentracijo, regeneracijo, izboljša imunski sistem, metabolizem, absorpcijo hranilnih snovi, koristi zobkom, deluje proti alergijam, težavam s sinusi in dihali, glavobolom, itd.

prejpotem1

Po koncu druženja je ob pridni vadbi razlika na obrazu več kot očitna, včasih celo – dramatična.

Joga obraza, zdaj navajamo koristi za odrasle, briše drobne linije in gube na obrazu, prekrvavi mišice in podkožna tkiva ter pospeši nastanek kolagena in elastina, krepi in oblikuje mišice obraza in vratu, dvigne upadlo kožo (obrvi, veke, lica), pospeši obnovo celic, uravnava delovanje žlez, vrača obrazu mladosten in sijoč videz, itd.

Še prednosti? Vse to – brez botoksa, brez kemičnih pilingov in dragih kirurških posegov. Gre za povsem naraven in neinvaziven trening.

Če ste v dvomih, če bi prijavili sebe in/ali svojega otroka, ste vabljeni na predstavitveni vadbi. Predstavitvena vesela joga za otroke bo potekala v ponedeljek, 24. marca 2014 ob 17. uri, joga obraza za odrasle po sistemu Savine Atai pa uro kasneje, torej v ponedeljek, 24. 3. 2014 ob 18. uri. Obe predstavitveni vadbi sta brezplačni. Na eno ali drugo jogo se lahko prijavite na 031-404-565.

(MM)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4