Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 22.01.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,263-krat

V nedeljo zaključek rednega dela v OLMN Mokronog-Trebelno, še vedno najbolje kaže Šentjanžu in Removcem

V nedeljo, 18. januarja 2015, je v Športni dvorani v Mokronogu potekal 6. krog OLMN Mokronog-Trebelno sezone 2014/2015. Tekme so bile izredno zanimive, pred zadnjim krogom rednega dela pa je odprtega še marsikaj.

Sinovi cvička koledar 1

Tudi Sinovi cvička upajo na zmago v nedeljo, saj bi jih le-ta popeljala v gornjo polovico lestvice in boj za elitno ligo.

V 1. ligi sta prvouvrščeni ekipi, ŠD Šentjanž in Skite.si, premagali svoja nasprotnika in sta še naprej glavna favorita za končno zmago, osvojitev naslova najboljše ekipe OLMN Mokronog-Trebelno za sezono 2014/2015. Ravno nogometaši Skite.si so iz boja za ta naslov (vsaj začasno) vrgli tretjeuvrščeno Trščino, z dobrimi partijami v končnici pa lahko vrh lestvice premeša tudi ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl, ki je ta hip, torej po 6. krogu, na 4. mestu. Za ekipe od 5. – 8. mesta je naslov prvaka verjetno predaleč, Šentrupertčani, Paradiž in NK Dual Bela cerkev pa lahko z zmago v zadnjem krogu še računajo na uvrstitev v ligo za prvaka, tam pa poskusijo priti do čim višje končne uvrstitve. 

REZULTATI 6. KROGA: ŠD Šentrupert : Paradiž 4:4, ŠD Trščina : Skite.si 3:4, DŠKT Partizan Mirna : ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl 0:2, ŠD Šentjanž : NK Dual Ekspres Bela cerkev 4:1.

LESTVICA:

ORNL 2007/2008 –  1

PARI NASLEDNJEGA, 7. KROGA, 25. 1. 2015: Skite.si : ŠD Šentrupert (11.00), NK Dual Ekspres Bela cerkev : ŠD Trščina (11.45), ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl : ŠD Šentjanž (12.30) in Paradiž : DŠKT Partizan (13.15).

Vodilni ekipi, Šentjanž in Skite.si, lahko zagrenita nadaljevanje lige dvema ekipama, ki si želita ravno tako nadaljevati med najboljšimi. Šentjanž lahko iz lige za prvaka izloči ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl, Skite.si pa znajo nadaljevanje lige med najboljšimi preprečiti nogometašem Šentruperta. Vse skupaj pa znajo izkoristiti nogometaši Paradiža, ki bi z zmago proti zadnjeuvrščenemu DŠKT Partizan ujeli gornjo polovico lestvice, ki vodi v ligo za prvaka. Nogometaši Trščine imajo na videz lahko delo, a ob podcenjevanju nasprotnika (in zmagah konkurentov) jih lahko le-to drago stane.

No oneLuka Kočan, ŠD Trščina: “V nedeljo bo zagotovo najbolj zanimiv zaključek rednega dela do sedaj. Za uvrstitev med prve štiri bo potrebna zmaga, saj se v boj za prvaka lahko uvrsti katerakoli od preostalih štirih ekip.”V 2. ligi so vodilni Removci gladko nadigrali Dolenjo Nemško vas in jo potisnili na (nevarno) 4. mesto, ekipi Šahovca pa z zmago proti Klopca teamu uspeva držati priključek z vodilnimi Removci. Ti dve ekipi imata po 6. krogu tudi največje možnosti za napredovanje v elitno družbo, vprašanje pa je, kaj bodo na to porekle ekipe KMN Rem veterani, ŠD Dolenja Nemška vas, Sinovi cvička in Tem Čatež, ki so v igri za playoff, v nadaljevanju pa bodo vztrajno čakali na kikse najboljših dveh.

REZULTATI 6. KROGA: KMN Rem : ŠD Dolenja Nemška vas 7:1, ŠD Šahovec : Klopca Team 3:1, Tem Čatež : KMN Rem veterani 1:3, Sinovi cvička : Ocrana 8:1.

LESTVICA:

ORNL 2007/2008 –  1

PARI NASLEDNJEGA, 7. KROGA, 25. 1. 2015: Ocrana : KMN Rem (8.00), KMN Rem veterani : Sinovi cvička (8.45), Klopca Team : Tem Čatež (9.30) in ŠD Dolenja Nemška vas : ŠD Šahovec (10.15).

Najbolj zanimiva obračuna bosta tekmi KMN Rem veterani : Sinovi cvička in ŠD Šahovec : ŠD Dolenja Nemška vas. Veterani Rema lahko v najslabšem primeru celo izpadejo iz boja za prvaka (poraz proti Sinovom cvička in zmaga Dolenje Nemške vasi), isto pa se lahko pripeti nogometašem Dolenje Nemške vasi, ki so bili še pred tem krogom za visokem 3. mestu. Boj za zadnji dve mesti, ki vodita v playoff – ligo za prvaka je tako še kako odprt.

Grandovec Timo 100x100Timo Grandovec, Sinovi cvička: “Od Sinov cvička v zadnjem krogu pričakujem predvsem to, da se prikažemo na tekmi, saj igramo ob res zgodnji uri, nedeljski termin pa je za nas, kot se za naše ime spodobi, res neugoden. Tako smo se s fanti zmenili, da bo tokratni sobotni večer minil v slogu z glavo na zabavo, saj imamo proti KMN REM – Veterani možnost uvrstiti se v ligo za prvaka. Upajmo, da nam uspe (biti doma v soboto zvečer). Naša pričakovanja od nadaljevanja lige so odvisna tudi od tega, kje bomo igrali, ali v ligi za prvaka ali v ligi za “obstanek”. Definitivno bomo v ligi za obstanek ciljali na zmago, medtem ko se bomo v ligi za prvaka skušali maščevati za (pre)visoke poraze proti KMN Remu in Šahovcu. Seveda moram še opomniti naše zveste navijače, da lahko že nabavijo novo kolekcijo uradnih navijaških artiklov Sinov cvička – goli koledar po 9,95 € in majica za 14,95 €. Za vse tiste, ki pa so zadovoljni le z najboljšim, ponujamo originalen dres Sinov po ceni le 95,95!”

Boj za najboljše strelce in fair play bo tokrat nedvomno v podrejenem položaju. Gledalci in navijači, vabljeni to nedeljo v Športno dvorano v Mokronog!

(GS)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4