Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 21.12.2013 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,417-krat

Trebanjski mladinski svet (TREMS) dobil novo vodstvo in komisijo za mladinska vprašanja

Mladinska problematika v občini Trebnje je pereča, zato se je Trebanjski mladinski svet (TREMS) sestal na redni konferenci. Izvolili so kandidate za v komisijo za mladinska vprašanja, kot tudi novo vodstvo.

trems

Trebanjski mladinski svet (TREMS) ima novo vodstvo, kot tudi komisijo za mladinska vprašanja.

Komisijo za mladinska vprašanja sestavljajo Nino Zajc, Miha Zupančič, Gregor Lindič in Andrej Šeligo. V TREMS-u so zapisali, da so člane izbrali na podlagi izkušenj z delom v mladinskem sektorju ter skladno z njihovo pripravljenostjo za delo v komisiji, od Občine Trebnje pa želijo, da bi bila takšna tudi izbira njihovih predstavnikov za sestavo te komisijo. Seveda tudi upajo, so še dodali, da bodo člani komisije za mladinska vprašanja s strani TREMS-a potrjeni tudi s strani Občine, saj bi jim s tem izkazali podporo in voljo pri sodelovanju in oblikovanju mladinske strategije.

Na redni konferenci, ki je potekala 16. 12. 2014 pa so izvolili tudi novo vodstvo. Predsednik je postal Matej Novak (prej je bil to Janez Kravcar), podpredsednik Gregor Lindič, generalni sekretar Nino Zajc, član uporavnega odbora pa Andrej Šeligo.

TREMS je – ob seznanitvi svetnikov z novim vodstvom in komisijo za mladinska vprašanja – še zaprosil, da naj vse omenjene člane vabijo na občinske seje, saj da bodo lahko tako lažje sledili mladinski tematiki v občini Trebnje.

(JK)

PRVI ODZIVI …

Gregor KaplanGregor Kaplan, občinski svetnik, DSD: “Vsekakor je v veliko veselje videti, da se mladina v občini Trebnje prebuja in je pričela aktivno nastopati. Vsekakor pozdravljam in ob tem tudi čestitam vsem predstavnikom TREMS za imenovanje v komisijo za mladinska vprašanja. Osebno upam, da bodo, kot sem povedal tudi na seji OS, v to komisijo s strani občine imenovani ljudje, ki bodo v stanju razumeti mlade ljudi, njihove potrebe in ne nazadnje tudi komunikacijo, ki jo dandanes mladi ljudje uporabljajo v vsakdanjem svetu. Čestitke tudi novemu vodstvu TREMS. Ob tej priliki bi vas želel spomniti, da je nedavno stekla tudi odlična platforma, ki v virtualnem svetu pomeni zagon Virtualnega mladinskega centra Trebnje. Predlagam, da preučite možnosti, ki jih nudi in da ga vključite v svoje aktivnosti ter na ta način tudi posvojite in ga vzamete za svojega, saj lahko le z medsebojnim sodelovanjem na vseh ravneh dosežemo napredek glede vprašanj, ki mlade v naši občini pestijo. V kolikor se izkaže kakršnakoli potreba za pomoč, nikakor ne oklevajte in mi sporočite, kje in na kak način lahko pomagam. Vsem želim obilo uspeha pri delu in srečno 2014.”

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4