Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 20.02.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 827-krat

Priložnost za brezposelne in podjetne, Tomaž Gorec nudi brezplačno »pisarno«

Trebanjski podjetnik Tomaž Gorec je s svojo novo potezo še enkrat več dokazal, da se ne trudi delati le v svoje dobro, ampak želi vedno pomagati tudi drugim. Odločil se je, da bo 80 m2 velik prostor v prostorih nekdanje diskoteke Africa brezplačno oddal tistim, ki želijo delati.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Co-working ponuja veliko prednosti. (Slika je simbolična)

»V moji poslovni stavbi v Trebnjem imam prostor velikosti 80 m2, ki je nezaseden. Prostor nameravam preurediti v tako imenovano coworking pisarno. V tej pisarni, bi vsakomur, ki je podjeten, dal v brezplačni najem mizo, za katero bi lahko delal, karkoli bi želel«, je v javni objavi oz. pozivu potencialnim uporabnikom njegovih prostorov zapisal Tomaž.

»Eden od pomembnih pogojev, da uspete v življenju, je zagotovo druženje z ljudmi, ki imajo podobne cilje, kot vi, deljenje znanja, izkušenj in idej pa vedno prinese pozitivne rezultate. Namen skupne pisarne je, da si ljudje v njej izmenjujejo ideje, izkušnje in pomagajo drug drugemu, hkrati pa v takem okolju vsak posameznik postane bolj kreativen in motiviran za delo«, še dodaja Gorec.

tomaz_gorec

Tomaž Gorec

Da gre za res dobro dejanje našega soobčana dokazujejo komentarji pod navedenim pozivom, vsi po vrsti pa Tomaža opisujejo kot pozitivnega človeka, a hkrati obžalujejo, da coworking pisarno odpira v Trebnjem in ne bližje njim, recimo v Ljubljani. Trebanjci tako dobivamo res lepo priložnost, da brez stroškov zaženemo svojo dejavnost, saj je ravno iskanje poslovnega prostora (in plačevanje najemnine zanj) ena od največjih skrbi vsakogar, ki se odloči za pot samostojnega podjetnika.

Če ste pozitivna oseba, ki se rada druži z ljudmi in ga/jo zanima podjetništvo, ali pa ste brezposelni, in razmišljate, da bi stopili na samostojno podjetniško pot, lahko torej brezplačno dobite svojo mizo pri Tomažu. Prve tri mesece bo vaša miza na voljo popolnoma brezplačno, potem pa bo zanjo potrebno odšteti simboličnih 5-10€, zgolj toliko, kolikor znašajo vaši stroški (voda, elektrika, internet, ogrevanje, smeti, …)

V okviru projekta bo Tomaž organiziral tudi razne seminarje in delavnice, ki bodo tudi brezplačne, teme pa bodo primerne za tiste, ki so že podjetniki, pa tudi za tiste, ki želijo iti na svojo podjetniško pot ali iščejo zaposlitev. Zainteresirani lahko pišete Tomažu na tomaz@gorec.si.

»Prepričan sem, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo en prijeten in koristen prostor, iz katerega bo prihajalo veliko uspešnih zgodb«, zaključuje Tomaž svoj poziv. Res je, vabljeni!

(GS)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4