Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 22.05.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 887-krat

POSEBNO OBVESTILO: Jutri gre proti Obrenovcu prvi kamion!

Na Cajtngu smo se, kot ste opazili, pa verjamemo, da nam tega ne štejete v minus, poenačili z izrednimi razmerami v nam pobratenem Obrenovcu. Vsakodnevno se (kot volonterji na terenu, pa občasno tudi s kakšnim člankom, kot je ta) trudimo pomagati NK Trebnje, ki je pobudnik zbiranja sredstev za nam pobrateno občino. Do tega trenutka (četrtek, 22. 5. 2014 do 14. ure) smo z vašo pomočjo zbrali preko 200 paketov (škatel), iz robe, ki še ni pripravljena za transport, a že na zbirnem mestu v Africi, pa jih bo nastalo še kar nekaj.

Trebnje ZA Obrenovac plakat Africa

Plakat je bil pred Africo nalepljen le en dan, potem pa ga je nekdo raztrgal. A organizatorjem in volonterjem to ni vzelo volje do pomoči prijateljem iz Obrenovca.

Najpogostejša vprašanja …

Najpogostejše vprašanje, katerega slišimo, ko prinesete stvari, je: A še zbirate? Odgovor je: ŠE! Ko bomo prenehali, vas bomo o tem obvestili preko spletne strani Cajtng.com, na kateri se nahajate, pa tudi preko Facebook-a. Do takrat lahko nosite stvari, kolikor seveda lahko in kolikor želite.

Kaj prinesti je ravno tako pogosto vprašanje … Odgovor je: VSE! Zakaj vse? Zato, ker ko enkrat ostaneš brez vsega, potrebuješ vse. V prvi fazi bomo v Obrenovac, natančneje – v Batajnico, kjer je ta hip zbirni center za naše kolege iz Obrenovca, prepeljali stvari, ki bodo tisti hip najpotrebnejše. Tik preden bomo začeli nalagati pakete v kamion, bomo preverili stanje na licu mesta … in nato naložili tisto, kar bodo tisti hip najbolj potrebovali. Če bo ostalo še prostora, bomo naložili tudi drugo, sicer pa ima prioriteto tisto, kar je potrebneje. Morda bi v tej fazi še najbolj potrebovali sredstva za razkuževanje, dobavo zdravil so ustavili, a bomo videli, kakšno stanje bo jutri!

Film je nastal po končanem drugem dnevu zbiranja sredstev.

ZELO POMEMBNO! Kamion pride v Trebnje jutri (petek, 23. 5. 2014) popoldan in jutri popoldan bo predvidoma tudi odpeljal prvo pošiljko v Obrenovac (Batajnico). V kolikor imate možnost priti pomagati nalagati na kamion (spremljajte FB ali Cajtng.com), ste vabljeni. Saj veste, vsak par delovnih rok pride prav in prav vsak bo več kot dobrodošel! S tem pa se akcija zbiranja sredstev seveda NE zaključuje. Od naslednjega ponedeljka zbiramo nova sredstva za Obrenovac.

Kljub temu, da je nekdo že prvi dan raztrgal plakat, katerega vidite (Trebnje ZA Obrenovac), organizatorji in volonterji niso izgubili volje do dela in do pomoči Obrenovcu. Ta hip ste volonterji še kako potrebni, kajti do jutri, ko odpelje kamion, je potrebno priprtaviti še ogromno stvari. Vse morebitne informacije dobite na 041 495 222 (Dejan Smuk).

(GS)

PS: Predvidoma v ponedeljek vas obvestimo, koliko kg posameznih artiklov smo z vašo pomočjo zbrali! Verjamemo, da boste pozitivno presenečeni. Hvala Trebanjci in hvala vsem ostalim, (Mirna, Mokronog, Šentrupert, Mirna Peč, Trebelno, Ivančna Gorica, Šentjanž, Žužemberk, …), ki pomagate!!!! In ne pozabite – tako kot je kapljica vode popolnoma nenevarna, prinese veliko kapljic vode – poplavo, ki spreminja ali celo uničuje življenja! En paket makaronov nasiti družino, vaš tako številen odziv pa bo nasitil pol Obrenovca! Trebanjci, pokazali ste, da imate srce, da znamo stopiti skupaj, da lahko premikamo gore! Super ste!

Sedaj pa – danes in jutri vabljeni volonterji na sortiranje robe (7. do 17h), jutri popoldan pa za nakladanje na kamion. Naslednji teden pa začnemo znova!


NAKNADNA OBVESTILA:

– V petek, 23. 5. 2014 od 16.00 ure dalje se naklada na kamion. Vabljeni vsi, ki lahko pridete pomagat. Za naložit je preko 500 škatel, vsak, ki lahko pride, bo zelo dobrodošel. Hvala!!! (ne vemo do kdaj, lahko, da znesemo v eni uri, lahko se zavleče do jutri. Zavisi, koliko nas bo!!! Pridite …)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4