Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 25.08.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,895-krat

Poletja je že skoraj konec, a najboljše šele prihaja; EKSKLUZIVNO predstavljamo podroben program!

Trebanjci in okoličani zopet z nestrpnostjo pričakujemo konec poletja in prihajajočo jesen. Zahvaljujoč Krajevni skupnosti Trebnje, ki nas je z različnimi prireditvami že prav razvadila, že nestrpno pričakujemo konec meseca avgusta, ko bomo pričakali že tretjo tradicionalno prireditev Slovo poletju.

streetball

V Trebnjem se bo prvič v zgodovini odigral Streetball turnir, a to še zdaleč ni vse. Organizatorji obljubljajo zabaven vikend (in dostojno slovo od poletja) za vse generacije …

Tokrat so se k organizaciji priključili še Ribarnica Glivar in Hotel Opara ter Društvo za razvoj in oživitev Trebnjega. Tridnevno dogajanje, ki se bo pričelo v petek, 29.8.2014 bo postreglo z glasbenimi nastopi na parkirišču za pošto, kjer je Ribarnica Glivar poskrbela za pester izbor glasbenikov za vse generacije, kot pravijo bodo nastopili narodno zabavni ansambli, klape in DJ-i namenjeni zabavi mladine, hkrati pa bodo poskrbeli za bogato ponudbo morskih in ostalih specialitet.

Petkov večer bo namenjen predvsem ljubiteljem narodno zabavne glasbe, sobotni večer bo namenjen ljubiteljem glasbe Nine Pušlar, nočna zabava pa mlajši populaciji in zabavi z DJ-i. Nedeljsko dopoldne pa bo namenjeno otroški matineji, popoldne pa ljubiteljem dalmatinskih popevk. KS Trebnje je poskrbela, da bomo v Trebnjem prvič gostili čisto pravi Streetball, turnir v ulični košarki na igrišču, ki bo postavljeno na parkirišču Hotela Opara.

nogomet na milnici

Nogomet na milnici je zaradi spolzkega “terena” ena izmed najatraktivnejših športnih iger.

DROT je poskrbel za organizacijo in številna presenečenja, med katerimi izstopajo nastopi uspešnih Trebanjcev, med drugimi se bo predstavil Uroš Florjančič s svojo skupino Dunking Devils, pa Maruša Germovšek s svojo Hip-Hop skupino, Maša Zarabec s svojimi mažoretami, pa za ta vikend napoveduje prav posebno koreografijo, če ne bo zaseden z dirkanjem, pa bo Janez Prosenik predstavil svoj dirkalni motor in svoje dirkalne uspehe.

Hotel Opara pa je poskrbel za še eno atrakcijo in sicer nogometni turnir na milnici. Prijave za nogometni turnir na milnici zbira Peter Jevnikar na številki 031 523 999, za turnir v ulični košarki pa se lahko prijavite Andražu Marinčiču na številki 041 914 127 ali Jankotu Zakrajšku na številki 031 574 966.

(JK)

EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO PODROBEN PROGRAM:

SLOVO POLETJU_program_PREDOGLED_6

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4