Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 23.12.2013 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,243-krat

Po poklicu profesionalni športnik, po duši raziskovalec zdravega življenja

Sem Jure Jeraj, po poklicu sem rokometni vratar. Kljub intenzivnim dnevnim treningom si vsak dan vzamem čas za delo na sebi, saj menim, da je človek resnično izpolnjen šele, ko poskrbi zase – poleg fizičnega telesa – še na čustveni, mentalni in duhovni ravni.

Jure Jeraj 1

Zato dnevno raziskujem, prakticiram in utrjujem različne strategije in tehnike. Ni pomembna samo telesna aktivnost, bistvena so tudi psihološka stabilnost in pripravljenost ter zdrava in pravilna prehrana, kar prinaša profesionalnemu športniku ne samo odlične rezultate, pač pa tudi ugled in spoštovanje. Metode, s katerimi se ukvarjam, segajo na različna področja: telesne aktivnosti, zdrava in uravnotežena prehrana, osebna rast (čustva, odnosi, samozavest …) ter različne psihološke in alternativne znanosti.

S pomočjo knjig in strokovnjakov z različnih področij se poglabljam, raziskujem in odkrivam pristope, s katerimi je moč doseči neverjetne rezultate. Moj moto je – športnik naj bo zgled vsem ljudem na vseh področjih. Zato raziskujem različne metode treniranja, jih poskušam sinhronizirati in združiti v neko popolnost. Ob fizičnem treningu pa sem zelo pozoren na dogajanje v glavi: na čustvene odzive, motivacijo, vztrajnost, zmožnost vzdrževanja discipline in podobno. Vse to je pomembno.

žiga zaplotnikŽiga Zaplotnik,  diplomirani ekonomist ter vsestranski športnik, bližnji prijatelji in dolgoletni soigralec iz mladosti:  “Jure je bil vedno drugačen od drugih. Izstopal je po svoji trmi, nepoputljivosti in včasih nerazumljivo strogi disciplini. Zdelo se je, kot da točno ve, kaj v življenju hoče, pa čeprav je to še zelo daleč. In to se zadnja leta tudi kaže. Njegovi uspehi in njegove poti v življenju so včasih neverjetni, a vem, da je bilo za vsem tem veliko odrekanja in številnih neprijetnih občutkov, ki bi večino spravili na rob obupa, Juretu pa to da le še več motivacije. Včasih je to nerazumljivo in čudno, a v vsakem primeru kaže na močno stanje telesa in duha.”

Vas zanima več o Juretu Jeraju, nenazadnje pa tudi o njegovem razmišljanju o mleku, antioksidantih, fitokemikalijah, vitaminih, masaži, bioenergiji, o odpuščanju kot zdravilu, urjenju v hvaležnosti, …, skočite na spletno stran našega Trebanjca Potdozdravja.net. Namenjena je vsem, ki se želite izpopolnjevati, osebno rasti in izboljšati svoje življenje. Juretova želja je, da vas spodbudi in ponudi priložnost, da s pomočjo različnih in enostavnih metod pričnete odkrivati pozitivne plati življenja. Tako, kot jih je on.

(JK)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4