Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 17.05.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 346-krat

PGD Trebnje zmagovalci Mercatorjeve akcije Radi delamo dobro!

V času od 1. aprila do 30. aprila 2015 so lahko Mercatorjevi kupci v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po celi Sloveniji s svojimi glasovi odločali, katero izmed predlaganih lokalnih društev bo prejemnik Mercatorjeve donacije. Med sodelujočimi trgovinami v projektu je bil letos tudi Mercator center Trebnje.

mercator pgd trebnje

Žetončki, katere ste obiskovalci Mercatorja oddali kot glas Vrtcu Trebnje, PGD Trebnje in na koncu TD Trebnje.

V vsaki od sodelujočih trgovin so kupci ob vsakem nakupu (ne glede na višino nakupa) prejeli poseben žeton, s katerim so oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije, v trebanjskem MC pa je bilo možno oddati glas za Vrtec Trebnje, Turistično društvo Trebnje in PGD Trebnje. Največ glasov je prejelo ravno slednje, ki bo tako prejelo donacijo Mercatorja v višini 1.000€ (drugouvrščeno društvo bo prejelo darilno kartico za 200€, tretjeuvrščeno pa darilno kartico za 100€).

»PGD Trebnje pomeni ta zmaga potrditev dosedanjega dobrega dela in prepoznavnosti v lokalnem in širšem okolju ter spodbudo in obvezo za dobro delo še naprej. Opravljanje prostovoljne javne gasilske službe je odgovorno in naporno delo, za kar gasilci in gasilke porabimo veliko svojega časa, potrebnih je veliko odrekanj in požrtvovalnosti. Največ glasov v Mercatorjevi akciji Radi delamo dobro nam pomeni veliko zahvalo naših občanov za naše nesebično poslanstvo«, je za Cajtng uvodoma povedal poveljnik PGD Trebnje Lovro Hren, nato pa nam tudi zaupal, kako bodo porabili donacijo. V javno dobro, kakopak … »Donacijo v višini 1.000€ bomo porabili za nakup Avtomatskega eksternega defibrilatorja (AED), ki je nepogrešljiv pripomoček pri pomoči pri nenadnem zastoju srca. AED bo nameščen na Gasilskem domu Trebnje in tako v nujnih primerih dostopen vsem občanom. Ob primeru našega posredovanja pa ga bomo lahko vzeli s sabo.«

Seveda je ob koncu sledila tudi zahvala glasovalcem … »Hvala vsem, ki ste nam z majhnim rdečim žetončkom pomagali do skupne zmage. Gasilci danes potrebujemo vašo pomoč, da lahko jutri pomagamo vam. Čestitke tudi drugouvrščenemu Vrtcu Trebnje in tretjeuvrščenemu Turističnemu društvu Trebnje«.

Kako bi v primeru zmage 1.000€ porabila Vrtec in TD Trebnje?

»Na Mercatorjevi dobrodelni akciji Radi delamo dobro smo dosegli 2. mesto in prejeli 200€. Nagrado bomo namenili za pomoč družinam v stiski. Če bi dobili 1.000€, bi jih ravno tako namenili družinam v stiski. Vsem, ki ste pridno zbirali žetone in jih namenili vrtcu, še enkrat iskrena hvala. Če nekomu podaš roko, da bi pomagal, dodaš svojemu vsakdanjiku pomen«, je za Cajtng povedala ravnateljica Vrtca Mavrica Trebnje Vlasta Starc, odgovora predsednice Turističnega društva Trebnje Maje Jarc pa žal nismo prejeli.

(JK)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4