Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 12.01.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,119-krat

OLMN MOKRONOG: V 1. ligi vodi Šentjanž, v 2. KMN Rem, prihajajo zelo pomembne tekme

V športni dvorani v Mokronogu se je v nedeljo, 11. 1. 2015, s tekmami 5. kroga nadaljevala zimska občinska liga v malem nogometu.

Mokronog OLMN

V 1. ligi se je odigral derbi med ekipama ŠD Šentjanž in Skite.si, ekipi pa sta na koncu na svoj konto vpisali vsaka po eno točko. To je izkoristila ekipa ŠD Trščina, ki je premagala ŠD Šentrupert in se z osvojenimi tremi točkami približala najboljšima dvema ekipama in neposrednemu boju za prvaka. Nogometaši NK Dual Bela cerkev so s kar 15:4 deklasirali DŠKT Partizan Mirna, Paradiž pa je bil za gol močnejši od ŠD Okrepčevalnica Vinkl.

Nogometaši morajo do konca rednega dela odigrati še dva kroga, že v naslednjem pa bo spet zanimivo. Vodilni Šentjanž lahko v tekmi proti četrtouvrščenim Dualovcem pride do velike prednosti v boju za naslov prvaka, sploh če v drugi tekmi drugo in tretjeuvrščeni ekipi Skite.si in Trščina remizirata. Obe tekmi znata biti napeti do zadnjega trenutka, lahko pa se zgodi, da se bo ravno v tem krogu “lomila” sezona. Seveda pa vse ni tako črno-belo … V primeru, da Okrepčevalnica Vinkl premaga zadnjeuvrščeno ekipo Partizan, kar glede na do sedaj osvojene točke morda tudi ne bi bilo presenečenje, bi se tudi oni vmešali v boj za prvaka, enako pa se lahko zgodi tudi s Šentruperčani ali nogometaši Paradiža. Šesti krog bo torej nadvse zanimiv …

LESTVICA: 1. ŠD Šentjanž (13 točk), 2. Skite.si (10 točk), 3. ŠD Trščina (9 točk), 4. NK Dual Expres Bela cerkev (6 točk), 5. ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl (6 točk), 6. ŠD Šentrupert (6 točk), 7. Paradiž (6 točk), 8. DŠKT Partizan Mirna (3 točke).

Na lestvici strelcev vodi Denis Poljanc (Skite.si) s 13 doseženimi zadetki, sledi Tadej Venta (NK Dual Expres Bela cerkev) z desetimi. Na lestvici fair play-a najbolje kaže nogometašem NK Dual Expres Bela cerkev, Skite.si in ŠD Šentjanž, vse tri ekipe so še vedno brez kazni (0 kazenskih točk). Sledijo DŠKT Partizan Mirna , Paradiž, ŠD Šentrupert in ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl (vsi 2 kazenski točki) in ŠD Trščina (7 kazenskih točk).

TEKME NASLEDNJEGA KROGA, NEDELJA, 18. 1. 2015: 8.00 ŠD Šentrupert : Paradiž, 8.45 ŠD Trščina : Skite.si, 9.30 DŠKT Partizan Mirna : ŠD Trebelno Okr. Vinkl, 10.15 ŠD Šentjanž : NK Dual Expres Bela cerkev


V 2. ligi večkratni prvaki trebanjski zimske lige, ekipa KMN Rem, melje vse pred seboj, tokrat so z 10:0 “padli” Sinovi cvička. Tem Čatež je ravno tako visoko slavil proti Ocrani (8:0), preostali dve tekmi pa sta bili rezultatsko bolj negotovi. ŠD Dolenja Nemška vas je s 3:2 premagala Klopca Team, ŠD Šahovec pa, morda rahlo presenetljivo, veterane KMN Rem z 1:0.

Tudi tu je do konca rednega dela sezone v igri še 6 točk, ta krog pa zna biti tudi v 2. ligi zelo pomemben. Removci se lahko z zmago na Dolenjo Nemško vasjo “odlepijo” od le-teh, v primeru poraza pa bi bili ekipi takorekoč poravnani. Poraz Rema bi seveda še kako prav prišel Šahovčanom, ki igrajo proti Klopca Teamu in vse drugo kot zmaga drugouvrščene ekipe proti zadnji verjetno ne pride v poštev. Rem in Šahovec sta trenutno torej v najboljšem položaju za napredovanje v 1. ligo (uvrstita se prvi dve ekipi), a tudi ostale ekipe bodo iskale svojo priložnost. Predvsem gre tu računati na fante iz ŠD Dolenja Nemška vas, veterani Rema pa so si prvo ligo verjetno zapravili z minulim porazom proti Šahovcu, kljub temu, da bi si zaslužili zaigrati v elitni konkurenci, saj ne igrajo slabo, nenazadnje pa so ravno oni edina ekipa, ki so vodilnim Removcem odškrbnili dve točki. Šesti krog zna biti torej zanimiv tudi v drugi ligi, nedvomno pa potem tudi play off, kjer bodo pad(a)le dokončne odločitve.

LESTVICA: 1. KMN Rem (13 točk), 2. ŠD Šahovec (12 točk), 3. ŠD Dolenja Nemška vas (9 točk), 4. KMN Rem veterani (7 točk), 5. Sinovi cvička (6 točk), 6. Tem Čatež (6 točk), 7. Ocrana (3 točke), 8. Klopca Team (3 točke).

Na lestvici strelcev vodi Žan Kramar (KMN Rem), ki je dosegel 10 zadetkov, sledijo pa Žiga Brence (Tem Čatež) Andraž Šepic (ŠD Dolenja Nemška vas) in Matic Bevc (KMN Rem) s po 8 doseženimi zadetki. Na lestvici fair play-a so najboljši Sinovi cvička, ki so brez kazenske točke, sledijo pa ekipe Ocrana, Tem Čatež in KMN Rem (1 kazenska točka), Klopca Team, KMN Rem veterani in ŠD Šahovec (vsi po 2 kazenski rtočki) ter ŠD Dolenja Nemška vas, ki si je prislužila 4 kazenske točke oz. opomine.

TEKME NASLEDNJEGA KROGA, NEDELJA, 18. 1. 2015: 11.00 KMN Rem : ŠD Dolenja Nemška vas, 11.45 ŠD Šahovec : Klopca Team, 12.30 Tem Čatež : KMN Rem veterani, 13.15 Sinovi cvička : Ocrana.

Po končanem rednem delu (7. krogu) sledi play off oz. tekme za prvaka v 1. in 2. ligi (medsebojne tekme ekip od 1. do 4. in od 5. do 8. mesta). Točke se prenesejo v play off. Iz 1. lige izpadeta zadnji dve ekipi, zamenjata pa ju najboljši dve ekipi iz 2. lige.

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4