Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 23.12.2013 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 2,403-krat

NK Trebnje sredi Zagreba dobil nogometni turnir, Lara in Ana prejeli povabilo hrvaškega selektorja

V nedeljo, 22. 12. 2013, je v Zagrebu (HR) potekal mednarodni nogometni turnir mladih nogometašev do 11 let, na povabilo organizatorjev, NK Dinamo Zagreb, pa se je tega močnega turnirja udeležila tudi ekipa NK Trebnje.

nk trebnje v ZG 2

Junaki NK Trebnje, U11: vratarja Jure Smolič in Florian Umek, igralci Gašper Kovačič, Kristijan Kastigar, Simon Hostnik, Maksim Miklič, Nejc Medvešek in Rok Kresal ter nepogrešljivi Ana Hostnik in Lara Lobe.

Osem ekip je bilo razporejenih v dve skupini po štiri, našim pa je uspel veliki met že s prebojem v polfinale. Ko so naši nogometaši zmagali še v polfinalu, so postali atrakcija turnirja, z borbeno igro pa so na svojo stran pridobili številne gledalce. Sledila je finalna tekma, v kateri so naši fantje že zaostajali z 0:3, nato pa se zbrali, zaigrali na vso moč in finalno tekmo zmagali s 5:4 ter poželi stoječe ovacije zagrebškega občinstva, evforije pa seveda ni manjkalo tudi med nogometaši samimi in njihovimi starši, ki so jih glasno podpirali.

Za najboljšo igralko turnirja je bila izbrana naša Lara Lobe, Rok Kresal pa bi kmalu tudi odnesel lovoriko, saj bi z le doseženim golom več postal najboljši strelec turnirja. Turnirja so se sicer udeležile ekipe iz Zagreba in bližnje okolice – NK Sesvete, Udarnik, Prečko, Zelina, Ponikve, Bistra in NK Buna, ki je v finalnu »padla« proti našim junakom.

nk trebnje v ZG 3

Veselje naših nogometašev s trenerjem.

Najlepši trenutek celodnevnega turnirja se je nedvomno zgodil na podelitvi priznanj, ko so naši fantje in dekleti prejeli medalje za 1. mesto ter pokal za najboljšo ekipo na mednarodnem turnirju v Zagrebu. Omenimo, da sta Ana Hostnik in Lara Lobe prejeli tudi vabilo selektorja hrvaške državne mladinske selekcije za nastop na prestižnem mednarodnem dekliškem turnirju U12 selekcije, ki bo v januarja 2014 v Zagrebu.

dejan smuk2Dejan Smuk, predsednik NK Trebnje: »Gre za izredno talentirano generacijo fantov in deklet, katerim je temelje postavil Gregor Erman, nadgradil pa Bekim Rušiti. Ti fantje in dekleta že po pravilu dosegajo odlične rezultate. Lani so v Trbovljah denimo že osvojili svoj prvi turnir, letos pa so pod vodstvom novega trenerja postali jesenski prvaki lige MNZ Ljubljana. Sedaj so osvojili že prvi mednarodni turnir. V tem se nedvomno kaže dobro delo kluba, seveda pa si čestitke zaslužijo predvsem mladi nogometaši. Ob tej priložnosti čestitam tudi trenerju, za pomoč in podporo pa se zahvaljujem tudi sodelavcem, staršem otrok in vsem ostalim, ki nam stojite ob strani. Hvala vsem in vsakemu posamezno. Bravo, NK Trebnje in srečno 2014!«

Omenimo, da se je vodstvo kluba NK Trebnje izkazalo za uspešno tudi s pridobivanjem sponzorjev, saj jim je – poleg ostalih sponzorjev kluba – kot glavnega sponzorja te selekcije uspelo pridobiti trebanjsko podjetje Bartog, kar je bila očitno prava poteza za klub, pa tudi dobra naložba za Bartog.

(BZ)

REZULTATI:

Predtekmovanje: skupina B

1. tekma: NK Trebnje : NK Sesvete 1 : 3 (0 : 3)

2. tekma: NK Trebnje : NK Zelina 8 : 0 (4 : 0)

3. tekma: NK Trebnje : NK Prečko 0 : 0 (0 : 0)

Polfinale:

NK Trebnje : NK Bistra 4 : 0 (2 : 0)

NK Sesvete : NK Buna 0 : 1 (0 : 0)

Finale:

NK Trebnje : NK Buna 5 : 4 (0 : 3)

KONČNA RAZVRSTITEV:

1. mesto: NK Trebnje

2. mesto: NK Buna

3. mesto: NK Bistra

4. mesto: NK Sesvete

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4