Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 17.01.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,423-krat

Naš Miha Zarabec se poleti iz Maribora seli v najtrofejnejši slovenski rokometni klub

Ko je Miha Zarabec pred dvema letoma zapustil trebanjsko rokometno barko in odšel v mariborski klub, smo mu Trebanjci, kljub temu, da je za njim ostala vrzel, prestop privoščili. Po dveh sezonah v štajerski prestolnici se Miha seli v rokometno prestolnico, Celje. To so mu bile, kot je dejal, življenjske sanje.

miha zarabec

“RK Celje Pivovarna Laško je sklenil pogodbo z mladim slovenskim srednjim zunanjim igralcem, ki bo v Celju nastopal od sezone 2014/15 dalje. 22-letni Miha Zarabec v Mariboru igra od sezone 2012/13, kjer je medtem že postal eden izmed vodilnih igralcev kluba, sicer pa je njegov matični klub Trimo Trebnje. Gre za zelo nadarjenega srednjega zunanjega igralca, ki je že pred to sezono in med njo prikazal navdušujoče predstave, zaradi česar je zbudil zanimanje kar nekaj klubov, mnogi pa so ga primerjali kar z legendarnim Ljubomirjem Vranješem. Do sedaj je bil član mlajših reprezentanc Slovenije, medtem ko za člansko izbrano vrsto še ni nastopil. Za prihod v Celje se je odločil kljub ponudbam iz nekaterih drugih klubov”, so danes zapisali na spletni strani celjskega velikana.

»Že ko sem začel igrati rokomet, so bile moje sanje, da bi lahko nekdaj zaigral za Celje. Sedaj so se mi te uresničile. To je velik klub z izjemno tradicijo. Tu so ambicije vsako leto najvišje, klub igra v Ligi prvakov, hkrati pa ima vrhunsko sestavljeno ekipo. Sam sem uspel v minulih sezonah dokazati, da lahko zaigram v njej. Verjamem, da je Celje zame najboljša odločitev, ne glede na to, da so obstajale tudi nekatere druge ponudbe. Že od prvega pogovora je bilo jasno, da smo se ujeli, Celjani so pokazali velik interes, sam pa sem že dejal, da so bile to moje sanje. Poznam vizijo kluba in vizijo Branka Tamšeta, tako da sem prepričan, da bomo odlično sodelovali tudi na igrišču. Z maksimalnim trudom bomo lahko uresničevali vizijo, uspešno nastopali v Evropi, doma pa posegali po najvišjem mestu v vseh tekmovanjih. Takšni cilji so nekaj kar vsakega igralca vleče naprej, zato se že veselim mojega začetka v Celju«, je povedal Miha Zarabec.

»Miha je eden izmed najbolj perspektivnih igralcev v Sloveniji. Iz leta v leto, oziroma iz meseca v mesec napreduje. Verjamem, da je to pravi igralec za RK Celje Pivovarno Laško in da bo tu naredil še korak naprej. S trdim in marljivim delom, kar sta med drugim tudi njegovi odliki, bo gotovo veliko pripomogel k naši igri, v kateri bo lahko tako osebno, kot tudi ekipno napredoval, to pa bo seveda pripomoglo k rezultatom našega kluba«, pa je povedal trener RK Celje PL Branko Tamše.

Miha bo tako v naslednji sezoni postal soigralec našega Sebastiana Skubeta, seveda v kolikor ne bo le-ta odšel v tujino, kamor pa se praviloma prebijejo le največji. Seba je že med njimi, Miha pa bo v največjega dozorel v Celju. Taka je pač rokometna pot, srečno, Miha!

(BZ)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4