Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 26.03.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 836-krat

Mag. Milan Rman, UE Trebnje: “Ocenjujemo, da je bilo naše poslovanje ustrezno in korektno”

PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV …

Rman Milan 150x150V zadnji številki mesečnika Cajtng so bile ob rob informacije o delovanju Turističnega društva Trebnje predstavljene tudi navedbe bralca o težavah, ki jih je imel pri poslovanju z Upravno enoto Trebnje. O tem je bilo govora tudi v prejšnji številki. V zvezi z navedenim vam pojasnjujemo:

Upravna enota Trebnje ima vzpostavljen sistem nadomeščanj uslužbencev v primeru njihove odsotnosti tako, da imajo stranke informacijo, na katerega uslužbenca se lahko obrnejo. Tako je bilo tudi v navedenem primeru zaprosila za dokumentacijo iz arhiva, oz. kot je pojasnjeno v drugem prispevku, za statut društva. Na vratih odsotne uslužbenke je bilo obvestilo o njeni odsotnosti in podatki o uslužbenki, ki jo nadomešča. Stranka (bralec) je v dveh telefonskih razgovorih z uslužbenko, ki je nadomeščala odsotno uslužbenko, iskala informacije o dostopu do dokumentacije (statut društva) iz arhiva in ji je bilo pojasnjeno, da mora (kot za pridobitev vsake dokumentacije, ker se mora izkazati upravičenost) podati ustrezno vlogo. Ker ni bilo vloge, ki bi izkazala eventuelno upravičenost dostopa do dokumenta (statuta), do katerega ima v skladu z zakonodajo pravico stranka v postopku, v tem primeru zakoniti zastopnik društva, dokumenta nismo posredovali. Glede na navedeno ocenjujemo, da je bilo naše poslovanje ustrezno in korektno.

O navedbi o naročanju strank pa pojasnjujemo, da gre za področje urejanja GERK-ov (grafične enote rabe kmetijskih gospodarstev), ki so podlaga za t.i. subvencijske vloge v kmetijstvu. Obvestilo o urejanju podatkov je na območju Upravne enote Trebnje, ki je med desetino najbolj obremenjenih UE v državi, prejelo preko 2500 nosilcev kmetijskih gospodarstev. Ti podatki se morajo urediti v obdobju marec – maj. Zaradi učinkovite in planirane organizacije dela imamo sistem naročanja in kar najbolj skušamo ugoditi možnostim strank glede časa urejanja zadev na UE. Verjamemo, da korektnost in prilagodljivost uslužbencev na tem področju zaznavajo tudi stranke.

Na Upravni enoti Trebnje se zavedamo, da smo v službi državljank in državljanov in tudi omenjena opozorila razumemo kot možnosti za pregled ustreznosti poslovanja s strankami in priložnost za izboljšanje, v dobro in za korist naših strank.

mag. Milan Rman, načelnik

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4