Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 03.04.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke:
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 748-krat

Le še 100 dni do popolnega odklopa na Festivalu ŠVIC

Največji festival na Dolenjskem bo 11. in 12. julija idilično dolinico blizu Čateža pri Trebnjem spremenil v pravo središče festivalskega dogajanja. Dvanajsta poletna zgodba, ki se nadaljuje v okolici Turistične kmetije Obolnar, v drugem vikendu julija, vabi na popoln odklop ob dveh večerih najboljših tujih in domačih glasbenih skupin in neštetih dnevnih aktivnosti na prostem.

Vstopnice za letošnji ŠVIC so že na voljo po najnižji ceni 19,90 evrov do 15.4.

Vstopnice za ŠVIC 2014 so že na voljo.

ŠVIC, ki slovi po izvrstnem glasbenem doživetju, brezplačnem kampiranju in aktivnem preživljanju vikenda, že 12. leto uspešno zabava obiskovalce iz cele Slovenije. Najbolj zagreti ŠVIC-arji si lahko svojo vstopnico po najnižji ceni zagotovijo ceni že danes. Dvodnevna vstopnica, ki že vključuje kampiranje, parkiranje, glasbene večere in dnevne aktivnosti bo po ceni 19,90 evrov na voljo samo še do 15. aprila.

Ko si obiskovalci zagotovijo svoj prostor pod soncem, lahko poleg kopanja v bazenu izkoristijo še dodatne aktivnosti. Športno bolj aktivni se lahko udeležijo ŠVIC turnirjev – turnirja v košarki, v nogometu in v odbojki na mivki; drugi pa si lahko brezplačno izposodijo rekvizite kot so žoge, loparji, frizbiji, pa tudi karte in druge družabne igre. Tradicionalno se na festivalu odvijajo študentske igre, ki sicer res zabavajo obiskovalce, a obenem tudi sila namučijo tekmovalce. Največja atrakcija pa je zagotovo prepoznavna ŠVIC-ova dogodivščina slip’n’slid.

Tudi ko na odmaknjeno jaso pade mrak, na ŠVIC-u ni časa za spanje! Tako bodo večer najprej ogreli domačini DMP; za prave punkerje bo poskrbela izjemno uspešna hrvaška skupina Hladno pivo, ki je v preteklem letu praznovala 25 letnico delovanja; med svoje zimzelene hite nas bo nato s črno kitaro popeljal prekmurski godec Vlado Kreslin; brez obžalovanj pa nas bodo še globlje v noč pospremili tudi stari mački ŠVIC-a, skupina Mi2.

Po sobotnem bogatem dnevnem dogajanju bo večer otvorila skupina Anavrin. Energični Tabujevci bodo ta večer prebudili še najbolj utrujene; prav tako pa bodo za nepozabno doživetje pod odrom poskrbeli tudi najbolj znani slovenski punkrockerji Elvis Jackson. Manjkala ne bo niti najbolj vroča beograjska rock skupina Sars, medtem ko bo za izjemen zaključek 12. festivala poskrbela Zablujena Generacija.

Se vidimo čez 100 dni na ŠVIC-u!

(MŠ)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4