Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

dr. Karmen Verhovec

Karmen Verhovec
Karmen Verhovec, dr. dent. med, specialist za čeljustno in zobno ortopedijo, je končala študij na odseku za stomatologijo Medicinske fakultete v Ljubljani leta 2000. Prvo zaposlitev je opravljala v javnem zavodu (ZD Trebnje), v ambulanti za odraslo in mladinsko zobozdravstvo.

Svoje znanje in izkušnje je nadgradila z delom v koncesijski zasebni zobozdravstveni ambulanti v Ljubljani. Kot koncesionarka zasebnica je leta 2004 v Trebnjem začela opravljati javno službo na področju zobozdravstvenega varstva za odrasle in mladino. Po končanem študiju je ves čas pridobivala dodatna znanja iz različnih področij zobozdravstva. Dodatno se je izobraževala tako doma, kot v tujini.

Po oceni izbirne komisije, ki so jo sestavljali uveljavljeni strokovnjaki s področja zobozdravstva, je bila leta 2009 izbrana za specializacijo iz čeljustne in zobne ortopedije. Leto kasneje je postala članica Evropskega ortodontskega društva (European Orthodontic Society). Specializacijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani je pod vodstvom glavne in neposredne mentorice doc. dr. Martine Drevenšek, dr. dent. med. uspešno zaključila maja 2013. Od leta 2011 je tudi članica Slovenskega ortodontskega društva.

Koncesijski program, ki ga po novi pogodbi (dec. 2013) opravlja kot nosilka dejavnosti v gospodarski družbi ZoboEstetika d.o.o., obsega program zobozdravstvene dejavnosti za odrasle (41%) in ortodontijo (79%). Program opravlja v okviru javne zobozdravstvene mreže za območje občin Trebnje, Mokronog – Trebelno, Mirna in Šentrupert.

Izven rednega delovnega časa za opravljanje programa ZZZS v ZoboEstetiki d.o.o. opravljajo tudi SAMOPLAČNIŠKE zobozdravstvene storitve. Oskrbo zobovja nudijo odraslim in otrokom. Pri svojem delu uporabljajo nadstandardne materiale in sodobno tehnologijo. V samoplačniški ambulanti se še posebej veliko pozornosti posveča pacientom z izrazitim strahom pred zobozdravnikom. Oskrba zobovja je celostna in brezbolečinska. Čakalne dobe so kratke, termini obiskov pa prilagodljivi.

Zobozdravstvena ambulanta ZoboEstetika d.o.o. se nahaja ob glavni cesti skozi Trebnje, v najnovejšem obuličnem nizu poslovno-stanovanjskih stavb na Gubčevi cesti 41/a v Trebnjem. Naročila sprejemajo na info@zobozdravnik-trebnje.si ter na telefonski številki 07/30 44 477.

Velik napredek za trebanjsko zobozdravstvo

Zoboestetika

Katere ščetke mi priporočate in kakšna naj bo tehnika čiščenja zob, če imam nesnemni ortodontski aparat?

Piše: dr. Karmen Verhovec

Zdravljenje naprej pomaknjene (prognate) spodnje čeljustnice

Piše: dr. Karmen Verhovec

Glavobol zaradi globokega griza

Piše: dr. Karmen Verhovec

Ortodontsko zdravljenje pri odraslih

Piše: dr. Karmen Verhovec

Nadomestitev manjkajočih sekalcev

Piše: dr. Karmen Verhovec

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4