Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 05.04.2015 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 270-krat

DOBRODELNOST: Za Đovota njegovi kolesarski kolegi zbrali preko 1.900€

Športno društvo Ad-venture iz Zidanega mosta pri Trebnjem in KD Gorenje Ponikve sta v soboto, 4. aprila 2015, organizirala dobrodelno kolesarjenje, tokrat pa so sredstva zbirali za Trebanjca Miho Gašperina, znanega po vzdevku Đovo. Gre sicer za že 5. dobrodelno kolesarjenje …

Gašperin Miha Đovo

Miha Gašperin letos ni mogel kolesariti za dobrodelni namen, so pa kolesarili njegovi kolegi. Tokrat zanj.

V trebanjskem parku se je na dan dogodka zbralo preko 100 kolesarjev, ki so z vrtenjem pedalov in dobrodelnimi prispevki / donacijami želeli predvsem moralno pomagati trebanjskemu kolesarskemu entuziastu Mihi Gašperinu, ki v ljubljanskem Kliničnem centru čaka na novo srce. Vreme kolesarjem sicer ni bilo naklonjeno, a organizatorji vseeno pravijo, da je 5. dobrodelno kolesarjenje v Trebnjem uspelo.

»Vreme nam je sicer nekoliko prekrižalo načrte glede trajanja kolesarjenja, ni pa moglo omajati naše podpore Mihi Gašperinu! Preko 100 udeležencev je kolesarilo in namen je dosežen – poleg velike moralne podpore smo zbrali tudi 1.925€ donacij. Hvala vsem in vsakemu posebej za udeležbo in se vidimo na 6. dobrodelnem kolesarjenju v Trebnjem, kjer bo pedala z nami vrtel tudi naš Đovo«, je na spletni strani Ad-venture.si v imenu organizatorjev zapisal Aleksej Dolinšek.

kolesarjenje_Trebnje_2015_043

Na štartu pred začetkom dobrodelnega kolesarjenja.

Miha Gašperin, ki še vedno nestrpno čaka na darovalca srca in potem presaditev, je kolesarjenje skoraj “v živo” spremljal iz bolnišnice, ob dogodku pa zapisal: »Spoštujem in cenim to dejanje in vse, kar ste storili danes, mi je dalo še dodatno motivacijo, moč in zagon. Ob tem sem spoznal, da v stiski res spoznaš prijatelja. Očitno mi je ponujena še ena priložnost, katere se moram oprijeti in jo maksimalno izkoristiti, čeprav sem jo dolgo časa v sebi zavračal in sploh nisem hotel slišati o transplantaciji srca. Vendar pa je bolezen tako naglo napredovala, da sem moral zelo na hitro sprejeti to odločitev. Ni mi žal, kajti vem, da se mi začenja novo poglavje, katerega bo pisalo nadaljnje moje življenje. Vesel sem, da so se danes vrtela pedala, kot se bo, upam kmalu, tudi na novo zavrtelo moje življenje.”

kolesarji MDP Ponikve

Največja atrakcija so bili kolesarji iz MDP Ponikve.

Pohvale za res lepo in kolegialno potezo, Mihi Gašperinu pa želimo, da čim prej dobi novo srce, ki bo njemu, pa tudi njegovi družinici (Greti in Lanu) in številnim prijateljem na usta spet narisalo tisti znameniti in iskrivi nasmešek. Đovo, zdrži, Trebnje je s tabo!

(GS)

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4