Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 28.02.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , , , , , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 1,463-krat

Del sredstev iz proračuna vračajo v materialni obliki: Demokratična stranka dela (DSD) TIC-u kupila novi kolesi

“V januarju je bilo kar veliko črnila prelitega zaradi trebanjskega turizma. Kritike so bile do TIC Trebnje, kljub človeški nerodnosti, zaradi kakovosti komunikacije in prijaznosti – pozitivne. To priča, da turizem smo ljudje in da lahko gradimo na določenih zadevah. Kljub vsemu pa zadeve niso take, kot bi si želeli.

Predaja koles v mali sejni sobi

V mali sejni sobi ni bilo – kljub dogovoru – nikogar iz Občine Trebnje. (Foto: Cajtng.com)

V DSD Trebnje smo se zato, da bi po naših najboljših močeh pomagali in prispevali k izboljšanju stanja, odločili, da del sredstev, ki jih prejemamo iz občinskega proračuna (samo DSD OO Trebnje dobi letno okoli 3.200€, več v drugem prispevku, op. a.), vrnemo našim občanom in turistom v obliki fizičnega prispevka. V ta namen bomo v četrtek, 27. 2. 2014, ob 10.00 uri na občini Trebnje (predvidoma mala sejna soba) izvedli predajo prispevka DSD k izboljšanju stanja na področju turizma občine Trebnje, kateremu bo sledil kratek pogovor pri odgovornih na občini”.

S temi besedami je Gregor Kaplan, predsednik DSD OO Trebnje, v ponedeljek, 24. 2. 2014, medije povabil na krajši neformalni dogodek – predajo koles trebanjskemu TIC-u, pred tem pa tudi na krajši pogovor z vodilnimi možmi trebanjske občine.

Ker ob 10.00 uri v mali sejni sobi ni bilo (kljub obljubi) nobenega predstavnika Občine Trebnje (zgolj Gregor Kaplan in Darko Kastelic, predsednik in podpredsednik DSD OO Trebnje, ter predstavniki medijev), je sledila predaja koles TIC-u, ki se nahaja dve nadstropji nižje, ravno tako v prostorih Občine Trebnje.

Predaja koles na TIC-u

Predaja koles usležbenki TIC-a. “Kolesi bosta prišli zelo prav, saj imamo kar pet kolesarskih poti, pa nobenega kolesa”, je med drugim povedala Klavdija Anželj. (Foto: Cajtng.com)

Predstavnica TIC-a Klavdija Anželj je bila nepričakovanega darila zelo vesela, saj je dejala, da imamo v občini Trebnje kar pet kolesarskih poti, TIC pa do sedaj ni imel za ponuditi niti enega kolesa. “Zagotovo bosta prišla prav, prah se na njima ne bo nabiral”, je še dejala med drugim (več v video posnetku).

Že nekaj minut po primopredaji se je s kolesom na bližnjo službeno pot odpravil delavec Občine Trebnje, kar le dokazuje, da bosta kolesi prišli prav ne le turistom, temveč tudi domačinom. Upamo še, da bosta kolesi ves čas pod ključem, sicer znata hitro dobiti novega lastnika.

(GS)OGLEJTE SI TUDI: Prispevek TV Vaš kanal

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4