Piškotki | Kontakt | Oglaševanje

Iskalnik po strani:

Objavljeno dne: 01.10.2014 | Prispevek objavil: Cajtng
Značke: , ,
V kategoriji: Cajtng | Lokalno
Prispevek ogledan: 915-krat

Blaž Pavlin: “Imam vizijo moderne občine, ki bo ljudem nudila to, kar potrebujejo za kakovostno življenje”

Spoštovane občanke in občani, dragi volivci

»Politika je najvišja stopnja človekoljubja,« je zapisal papež Frančišek. Ker se tudi sam s to trditvijo zelo strinjam, sem sprejel kandidaturo. Prepričali so me tudi sokrajani, ki si želijo sprememb in menijo, da morata nad birokratsko logiko prevladati življenjskost in učinkovitost.

blaz pavlin_1

Vse od leta 1990 sem vpet v politiko, tako na lokalni kot tudi na državni ravni. Izkušnje, ki sem jih pridobil pri svojem dosedanjem delovanju, mi bodo zagotovo pomagale učinkoviteje voditi občino in hitreje reševati konkretne težave, s katerimi se srečujemo občani. Želim, da bi bila občina Trebnje prepoznavna po dejanjih in ne le obljubah. Zavedam se, da je županovanje odgovorno in nesebično delo, župan pa prvi naslov za zahteve prebivalcev in interesnih skupin.

Kot župan želim zagotoviti čim več novih delovnih mest. Ta vidim predvsem v razvoju podjetništva in obrti, družinskih kmetijah ter ponovnem zagonu gospodarskih družb, ki so bile pred leti v občini Trebnje »paradni konj«, ne samo občinskega, ampak tudi slovenskega gospodarstva.

Nova delovna mesta bodo ljudem v naših krajih zagotovila varno življenje, jim vrnila optimizem ter mladim omogočila, da ostanejo v domačem kraju in si tu ustvarijo družine.

Menim, da je zelo pomembno, da župan pri izbiri investicij in pri izbiri prednostnih projektov prisluhne tako občanom kot stroki ter uvede učinkovit nadzor nad vodenjem in izvajanjem posameznih projektov, saj se vse prepogosto dogaja, da so končni obračuni veliko višji od načrtovanih.

Moje načelo županovanja bo POŠTENOST, DELAVNOST, RESNICOLJUBNOST in ODGOVORNOST.

Imam vizijo moderne občine, ki bo ljudem nudila to, kar potrebujejo za kakovostno življenje. Le s trdim delom, konkretnimi programi in s sodelovanjem vseh občanov lahko to dosežemo. V tem kriznem času pa bo zagotovo najpomembneje, kako in koliko sredstev bo občina za realizacijo določenih razvojnih projektov pridobila iz Evropske Unije. Vesel sem, da lahko računam na pomoč evropskega poslanca Lojzeta Peterleta, ki mu – tako kot meni – ni vseeno, kako se bo razvijala občina Trebnje v prihodnje.


Blaž Pavlin, kandidat za župana

 


PODPORA …

  • Podpora evropskega poslanca Lojzeta Peterleta

  • Podpora predsednice Nove Slovenije Ljudmile Novak

 


ZA BOLJŠO SEDANJOST IN LEPŠO PRIHODNOST OBČINE TREBNJE

Pri odločanju bom upošteval mnenja občinskih svetnikov in svetnikov krajevnih skupnosti, saj le-ti probleme in želje ljudi v okolju, kjer živijo, dobro poznajo.

Zavedam se, da bo potrebno zagotoviti večjo varnost šolarjem na vseh šolskih poteh. Nujno bo zgraditi pločnike v Dolenji Nemški vasi, Dobrniču in Velikem Gabru ter ustrezno urediti avtobusna postajališča.

Zavzemal se bom za izgradnjo medgeneracijskega centra, v katerem bo mladinski center, prostori za starostnike in društva.

Poenostavil bi pridobivanje občinskih soglasij za gradbena dovoljenja za individualno gradnjo in poslovne prostore ter pocenil komunalne prispevke.

Skrbel bom za pošten in odgovoren pristop k večjim investicijam ter skrbno pripravo projektov za pridobivanje evropskega denarja.

Občane bom spodbujal za pridobivanje nepovratnega denarja iz EKO skladov in predlagal energetsko sanacijo občinskih zgradb. Mislim, da je najbolj primerno ogrevanje na biomaso.

Glede na dober glas, ki ga je stranka pustila na evropskih in kasneje na državnozborskih volitvah, lahko pričakujemo, da bo rezultat na lokalnih volitvah boljši kot pred štirimi leti.

Dokler imamo volilno pravico, jo moramo izkoristiti in kar najbolj podpreti krščansko demokracijo. V občini Trebnje imamo letos dobro priložnost: županskega kandidata Blaža Pavlina in v vseh treh volilnih enotah liste dobrih kandidatov za svetnike ter svetnike krajevnih skupnosti. Zaupajmo kandidatkam in kandidatom Nove Slovenije-krščanski demokrati. Vodijo jih premišljena in odgovorna dejanja.

BP

Z glasovi za Novo Slovenijo bo tudi občinski svet postal bolj odprt za dobre predloge in ideje, predvsem pa bolj konstruktiven pri reševanju ključnih vprašanj, pomembnih za razvoj občine.

V nedeljo, 5. oktobra glasujte za Novo Slovenijo-krščanske demokrate in za kandidata za župana, Blaža PAVLINA.


Hvala, ker nam zaupate. Ne bomo vas razočarali.

  • krepko-207-ii
  • Natisni net CTV
  • AVTO SLAK CAJTNG TV
  • Pasji salon Ajša CTV
  • Natisni net za CTV 2
  • BHS 1
  • Pavc Cajtng TV 420×360
  • BHS 2

Vremenska napoved

Oglasi
Flash ad ID: 9

Anketno vprašanje

Glasovanje v anketi je zaključeno!
Čas trajanja:
od 01/06/2016 07:45:25
do 19/06/2016 23:59:59

Rezultati ankete:
Ali se boste udeležili prireditve Iz trebanjskega koša, ki bo od 17. do 19. junija 2016?

Skupaj glasov 4